ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

Amit adunk, azt kapjuk vissza

Éden Prémium

“Amit adunk, azt kapjuk vissza”

 A Naturtrade Kft. tulajdonosainak egyike laktovegetáriánus, másikuk régóta étrend-kiegészítőkkel foglalkozott, harmadik társuk pedig mindig is a természetes táplálkozás híve volt. Saját tapasztalataikra támaszkodva döntöttek úgy, hogy megalkotnak egy minőségi termékcsaládot. A cél az volt, hogy tiszta forrásból származó reformélelmiszerek kerüljenek az asztalra. “A 2014-es cégalapításkor semmi sem volt biztos, csak a szakértelem, a lelkesedés és az abban való hit, hogy tudunk egy, a fogyasztó számára értékes és szerethető terméket alkotni” – fogalmazza meg az indulás hangulatát Kovács Dóra, az egyik tulajdonos.

Egészségtudatos körökben ma már nagy közkedveltségnek örvendenek az Éden Prémium termékcsalád gluténmentes gabonalisztjei, illetve az egyedülálló, glutén-, tartósítószer- és keményítőmentes vegán tésztái, közülük is a két nagy sláger a köles- és a ciroktészta. Nemérgiben arany lenmagliszttel, mákliszttel és quinoaliszttel bővült a lisztkínálatuk, emellett a piacon újdonságnak számít a tricolor quinoa, amely a háromféle – piros, fekete és fehér quinoa – keveréke.

Az Éden Prémium cukorhelyettesítőkkel, hidegen sajtolt olajokkal, superfoodokkal, magvakkal és aszalványokkal, növényi tejekkel és tejszínekkel teljes a paletta. A márka tulajdonosai büszkék arra, hogy míg minőségben az elérhető legjobbra törekednek, addig árban a középkategóriát képviselik.

Ahogyan az Éden Prémium élelmiszerek is egyfajta emberléptékű hozzáállást képviselnek, úgy a Naturtrade cégvezetésében is ez az attitűd jelenik meg: fontosnak tartják, hogy amilyen területen csak lehetséges, magyar termelőkkel és vállalkozásokkal dolgozzanak együtt, és bíznak abban, hogy a vásárlók érzékelik azt a szeretetet, amellyel nap mint nap foglalkoznak a termékeikkel. Idén is szerveznek jótékonysági akciót; a legutóbbi ilyen alkalommal 12 családot támogattak év végén.

Idén is az eddigi ösvényen haladnak tovább: tovább bővítik a vegán és gluténmentes termékek körét, a 2018-as újdonságokat és a már jól bevált Éden prémium termékeket pedig országszerte a bioboltok és -áruházak polcain keressük!

Mentességek: vegán, glutén-, laktóz-, tartósítószermentes

Facebook oldal:https://www.facebook.com/edenpremium.hu/
Telefonszám: +36 30 406 41 00
Cím: 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 54.

Leave a Comment