Helyek

Biodevega

Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében, ahol gondos kutatómunkánk eredményeként mára elmondhatjuk, hogy minden alapanyagunk BIO. Büszkék vagyunk arra, hogy kondérjainkban valóban egészség „fő”. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből.
Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed! Ételeinket ugyanis igyekszünk ezen – egyesek számára – allergének nélkül készíteni. Persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat, de hosszas kísérletezést követően kitapasztaltuk, hogy mivel válthatjuk ki az allergizáló, illetve egészségre káros alapanyagokat, élelmiszereket, és örökre száműzzük őket éttermünkből.

Mi ugyanis osztjuk azt a véleményt, hogy „az vagy, amit megeszel!”

Ennek a szellemiségnek a tükrében törekszünk arra, hogy vegyszermentes, helyi termelők és készítők gondos kezei közül kikerülő anyagokat, termékeket használjunk fel.

Gondoltad volna például, hogy egy hamburger lehet „tetőtől-talpig” egészséges? Nálunk lehet, sőt az is! Mert kedvenc pékmesterünk kizárólag nekünk kísérletezett ki egy minden morzsájában BIO, tönkölybúzából készült bucit, az önteteket házilag készítjük, de falafel golyóink is saját gyártásúak, mert így biztosan tudjuk, milyen alapanyagokból és hogyan készülnek, hogy nyugodt szívvel és bio minősítéssel ajánlhassuk nektek is.

Tehát ha nálunk „gyorsételt” rendelsz, akkor is minőséget és egészségeset, azaz BIO terméket eszel!

Gondoltunk a forró nyári napokra is, meg azokra, akik ételintoleranciával élik mindennapjaikat, amikor fagylaltbeszerzésünkön agyaltunk. Június elsejétől ugyanis édes-krémes hűsítőink között mindenki találhat magának hideg nyalánkságokat laktóz-, tej-, illetve gluténmentes változatokban, így senkinek sem kell többé ellenállni a jeges kísértésnek.

Végül csapra verünk egy hordó OGRE kézműves sört is. Kell ennél több? Ha úgy gondoljátok, hogy kell, észrevételeiteket várjuk, és mindig szívesen fogadjuk!

Cim: Báthory utca 3
Telefonszám: +36 20 457 4207
FacebookBIODEVEGA
Weblap: biodevega.hu

Leave a Comment