Csak a Mentes Év Séfje Szabályzat

Verseny szabályzat

 A Játék Szervezője a Csak a Mentes csapata.

A Játék 2018. augusztus 1-én kezdődik, és folyamatosan október 31-ig tart.
Az online fordulók időpontjai:

I.forduló:2018.08.01.-2018.08.31.

II.forduló:2018.09.01.-2018.09.30.

III.forduló:2018.10.01.-2018.10.31.
A nyerteseket értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A Játék menete 
Szabályos pályázatnak minősül a www.csakamentes.hu oldalon a regisztrációs adatlap pontos kitöltése után feltöltött valamennyi ételfotó és a hozzá tartozó leírás. Csak saját készítésű fotókat lehet feltölteni! TILOS honlapokról levett, könyvekben, újságokban megjelent fotókat feltölteni, amelyeknek szerzői joga más tulajdonában áll.
A pályázatokat folyamatosan várjuk.
Egy játékos egy fordulóban csak egy pályázatot küldhet be. A pályázók közül a látogatók által kiválasztásra kerülnek a legjobb receptek.

1. nyeremény: a látogatók által leadott szavazatok alapján a legjobbnak minősített recept nyer. Lezárás után azonnal látható az eredmény.
2. nyeremény: a látogatók által leadott szavazatok alapján a legjobbnak minősített recept nyer. Lezárás után azonnal látható az eredmény.

3. nyeremény: a látogatók által leadott szavazatok alapján a legjobbnak minősített recept nyer. Lezárás után azonnal látható az eredmény.

Eredményhirdetés:
A Szervező a nyertesek értesítését a Játékos által a játékfelületen megadott e-mail címen kísérli meg, ha ez sikertelen akkor a megadott telefonszámon. A Szervező kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről.
Az ajándék másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy ismertessék a nyertes nevét a honlapon és/vagy a kiadványaikban. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.
A Szervezők fenntartják a játékszabályzat változtatásának jogát.

A résztvevő által tett nyilatkozatok
A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.
A Játék résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Ptk. vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervezők fenntartják.

VISSZA A FŐOLDALRA