Csak a Mentes Fesztivál

III. CSAK A MENTES KARÁCSONYI VÁSÁR

2019.12.07-08.

Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.

Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Igen, jól olvastad!

Megveszem a jegyemet, hogy megkapjam a kuponokat! Esemény

Média Szakmai jegy

MIÉRT ÉRDEMES KILÁTOGATNOD?

50+ mentes kiállító A mentes világ legjava, bemutatja a legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, valamint a bio és natúr termékeket.

Kupon kedvezmények. Az előre megvásárolt online jegyek mellé kedvezményes kupont biztosítunk a vásárlók számára. Több mint 40 kiállítónál biztosít kedvezményt a vásárban.

Első 300 látogató mindkét nap értékes ajándékcsomagot kap, amit a bejáratnál vehetnek majd át.

Workshopok, előadások, főzőbemutatók várnak Rád, ahol szakemberektől leshetsz el hasznos praktikákat, tapasztalatokat az ételérzékenységek és az életmódváltás témakörében.

Új termékeket ismerhetsz meg amiket idáig nem ismertél. Megkóstolhatod, ki is próbálhatod és meg is vásárolhatod.

Gyermek sarok, hogy a kicsik is jól érezzék magukat a vásárban.

Én biztos ott leszek!

Idén nem kell idegeskedve boltról boltra cipekedned, hogy minden allergénmentes terméket beszerezz a gyerkőcök mikulás csomagjához, az ünnepi menühöz vagy épp a karácsonyfa alá kerülő ajándékokhoz. Mi felkutattuk és egy helyre hozzuk az általatok is fogyasztható ünnepi termékeket, szaloncukrokat, péksütiket és isteni bejgliket, de környezettudatos vásárlóinknak lesznek natúrkozmetikumok, öko tisztítószerek, zero waste termékek, amit ráadásul most kedvezményes áron szerezhettek be, sőt rengeteg terméket meg is kóstolhattok! Szakmai partnereink pedig mindkét nap rendelkezésedre állnak, ha táplálkozással, életmódváltással, sporttal kapcsolatban van kérdésed.

ENGEDD MEG, HOGY BEMUTASSUK ELŐADÓINKAT

PROGRAMOK, ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

2019.12.07. Szombat

ELŐADÓ TEREM

WORKSHOP TEREM

2019.12.08. Vasárnap

ELŐADÓ TEREM

WORKSHOP TEREM

A program változtatási jogát fenntartjuk!

JEGYÁRAK

A rendezvény belépődíjas, mely mindkét napra érvényes!
Elővételben: 1 000 Ft (14 év alatt ingyenes) Az előre megvásárolt belépőjegyed mellé kedvezményes kuponokkal kedveskedünk, amelyeket a helyszínen vehetsz igénybe!
Helyszínen: 1 300 Ft (14 év alatt ingyenes)

Megveszem a jegyemet, hogy megkapjam a kuponokat!

HELYSZÍNRŐL

Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.
?‍♀️? Egyszerű megközelíthetőség, a belváros mozgalmas részén: A Duna Palota a belvárosban helyezkedik el (V. kerület), a Szent István Bazilika és a Széchenyi Lánchíd között, majdnem a Széchenyi térnél (pesti rakpart).
?? A Deák téri metrómegállótól 10 perc, a Kisföldalatti Vörösmarty téri megállótól 10 perc, a 105-ös busz Roosevelt téri megállójától 3 perc, a 15-ös busz Zrínyi utcai megállójától 1 perc, míg a 2-es villamos Roosevelt téri megállótól 5 perc séta. ?

 

Megveszem a jegyemet! Esemény

KIÁLLÍTÓINK


 

Megveszem a jegyemet!

TÁMOGATÓINK

KAPCSOLAT és INFORMÁCIÓ
info@csakamentes.hu
+36 30 412 9199