Csak a Mentes Őszi Fesztivál

Ne hagyd ki az idei egyetlen lehetőséget! Tudjuk, hogy mentesen élni nem könnyű, ezért gyere el a Csak a Mentes Őszi Fesztiválra, hogy segíthessünk! 
A rutinos Csak a Mentes vásárlóknak is számos újdonsággal készülünk. 

A Fesztivál

Nap
Óra
Perc
Másodperc

múlva kezdődik!

Miért érdemes kilátogatnod?

60+ mentes kiállító

A hazai mentes világ legjava bemutatja a legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, paleo, valamint bio, natúr és zero waste termékeit.

Kupon-
kedvezmények

Az előre megvásárolt online jegyek mellé kedvezményes kupont biztosítunk a vásárlók számára. Több mint 50 kiállítónál vásárolhatsz így még olcsóbban!

300 látogató ajándékot kap!

A Csak a Mentes Őszi Fesztiválon értékes ajándékcsomagokat osztunk ki köztetek. Megéri kilátogatni.

Új termékeket

kóstolhatsz meg vagy próbálhatsz ki, és ha tetszik, akár hatalmas kedvezménnyel meg is veheted azokat.

Kiemelt partnereink

Kiállítóink

Programok

A vírushelyzetre való tekintettel programjainkat nem tartjuk meg a látogatók biztonsága érdekében. 

Covid-mentesek (is) vagyunk

És azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Ehhez, kérünk, az alábbi néhány előírást tartsd be: A Csak a Mentes Őszi Fesztiválra online is megveheted a jegyedet. Ezzel csökkented a pénztárnál eltöltött sorban állási időt és a felesleges érintkezések számát. A zárt, üvegablakos pénztárnál a másodperc töredéke alatt leolvassuk a jegyed OR-kódját a telefonodról (nem muszáj kinyomtatnod a belépőt), megkapod a karszalagot és lázmérést követően már be is léphetsz a vásártérbe. A vásártér nagyságát megdupláztuk, így a kiállítóstandokat egymástól biztonságos távolságban tudtuk elhelyezni. Ez azért is jó, mert te sem ütközöl lépten-nyomon másba és nyugodtan tudsz majd nézelődni. Természetesen a vásártér minden pontján találsz kézfertőtlenítőt, hogy valóban biztonságban érezhesd magad. Az ételkóstolás sem „szabadrablás”-jellegű. Ha valamit szívesen megkóstolnál, a kiállítók külön kiszolgálnak téged. Az előadások, workshopok, főzőbemutatók helyszínei igény szerint elszeparálhatók, így biztos lehetsz abban, hogy nem kell több száz érdeklődővel egy légtérben lenned. A helyiség szellőztetése folyamatosan biztosított, ahogy azt a járványügyi előírások megkövetelik. A vásártéren és a kinti streetfood-helyszíneken is feliratok segítik a tájékozódást. Mi így fogjuk a kezedet, hogy könnyen és biztonságosan élvezhesd a mentes kínálatot.   Jegyárak Elővételben: 990 Ft (ajándék online kuponfüzettel) Helyszínen: 1300 Ft Tombola: 700 Ft 14 év alatt ingyenes a belépés!

A Csak a Mentes Őszi Fesztivál a sajtó számára nyitott, de regisztrációhoz és előzetes médiamegjelenéshez kötött

Sajtókapcsolat:
Herczeg TG Andrea 
+36 30 412 9199
info@csakamentes.hu