Egészséges és finom – Medaquatica

Napjainkra külön tudományággá nőtte ki magát az egészségmegőrzés, aminek az egyik alappillére a korszerű táplálkozás. Megjelentek a funkcionális élelmiszerek, amik vitaminnal, pre- és probiotikummal dúsítva elfogyasztásuk után kedvező élettani hatással bírnak. Ezért tartotta fontosnak a Medaquatica megálmodója, dr. Kristóf Margit, hogy olyan termékeket állítson elő, amelyek értékes tápanyagokban gazdagok, ugyanakkor adalékanyag-, glutén- és laktózmentesek,  és csupán természetes tartósítószerek felhasználásával készültek.

Medaquatica
A termékek egyik legfontosabb alapanyaga a Moringa Olejfera, a moringaceae fafajta egyik alfaja, amely a Himalájából származik és 90 hatóanyaga, 46 antioxidánsa és esszenciális aminosavai mellett a vitaminok és az ásványi anyagok kimeríthetetlen tárháza.
A reggeli kávé után gyakran úgy érezzük, hogy ismét fáradtak, elcsigázottak vagyunk, ugyanis a kávé számtalan pozitív hatása mellett sajnos arról is gondoskodik, hogy vizelethajtóként a vízben oldódó vitaminokat is kimossa a szervezetünkből. Ezen segít a Moringa Mokka lágy és erős bonbon változata, amelyben az Arabica kávé és a Moringa Olejfera levélőrleménye találkozik. Rögtön pótolja a kávé által kihajtott ásványi anyagokat, miközben élvezhetjük a finom csokis édesség ízvilágát!

Úgy tartják, hogy ami egészséges, az ritkán finom. Kivéve, ha csokis. Ráadásul a Manó Erő és a csokis felnőtt változat, a Nyers Erő úgy egészséges és tápláló, hogy közben jóízű is. A golyók fele nyers zöldségekből és gyümölcsökből áll, a másik fele pedig lassú felszívódású szénhidrátokból és fehérjeforrásból. Kis helyen elfér, így könnyen magunkkal tudjuk vinni ezt a kis golyóbis egészséget.
Medaquatica

Ha pedig másra vágyunk, akkor még számtalan étrend-kiegészítő kapszula, levélőrleményes tea és diétás termék közül választhatunk!

Mentesség: gluténmentes, laktózmentes, adalékanyag-mentes
Elérhetőség:
Facebook: Medaquatica
Instagram: Medaquatica
Weboldal: medaquatica.hu