ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

ÉtkezzJól! Vegán

Gyakran gondoljuk azt, hogy tudatosan és jól étkezni nem nagy dolog, csak gondosan oda kell figyelnünk arra, hogy mi kerül az étkezéseink során a tányérunkra, és már kész is. De ilyenkor nem számolunk a rohanó, stresszes napokkal, amikor nem hogy enni nincs időnk, de még vásárolni sem nagyon, az meg, hogy még egészséges és finom is legyen, amit ilyenkor megeszünk, szinte lehetetlen.

Ebben nyújtanak nagy segítséget Végel Tamás és Hamberger Ádám, az ÉtkezzJól! brand megálmodói. 2018-ban alkották meg először a női és férfi, egyébként egyéni igényekre szabott egészséges ételeket, március közepe óta azonban – mivel az elmúlt 2 évben hatalmas igény mutatkozott náluk a vegán termékek iránt – már a vegánok is bátran rendelhetnek tőlük, mert külön személyre szabott menüsort állítottak össze nekik. Miért személyre szabottak a házhoz rendelt ételek? Mert nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy regisztrálunk a https://vegan.etkezzjol.hu/ oldalon, és a bejelentkezés után gondosan kitöltjük az általuk összeállított kérdőívet, amiben minden kiderül az étkezési szokásainkról. Itt arra is lehetőségünk van, hogy bejelöljük azokat az ételösszetevőket, amit nem szeretnénk vagy nem tudunk fogyasztani. Ezt a kérdőívet kiértékeli egy táplálkozási tanácsadó, aki ezután egyedileg, akár rugalmas adagolással állítja össze grammra pontosan a 10, 20 vagy 60 napos menüjét, amit aztán a megrendelő igényei szerint tálalnak a konyhai dolgozók. Ezek az ételek garantáltan tej-, tojás-, méz- és húsmentesek.

Nemcsak ránk figyelnek ennyire az ÉtkezzJól!-nál, hanem a környezetre is, így kizárólag többször használatos, prémium minőségű műanyag dobozokban szállítanak házhoz, melyeket használat és öblítés után másnap a futár elvisz. Arról már nem is beszélve, hogy a műanyag edények PET- palackokból újrahasznosított vászontáskákban kerülnek kiszállításra. Mindehhez párosul egy bérletszerű, rugalmas házhozszállítási rendszer is. 

Hagyd, hogy főzzenek helyetted is, és holnaptól ÉtkezzJól! Te is!

Mentesség: tej-, hús-, tojás- és mézmentes
Elérhetőség: https://vegan.etkezzjol.hu/
veganinfo@etkezzjol.hu
Insta: ÉtkezzJól! Vegán