HERBioticum, Érezd jól magad a bőrödben!

HERBioticum
Érezd jól magad a bőrödben!
Az egészség érték – vallják a svájci központú HERBioticum készítői, akik a gyógynövények szinergiáját, azaz egymás hatását erősítő erejét hívják segítségül magas hatóanyagtartalmú termékeikben. A természetes növényi kivonatokból előállított, fölösleges adalékanyagoktól mentes bőrápoló krémek és táplálékkiegészítők a modern tudomány és technológiák felhasználásával készülnek, az alpesi hegyek hagyományos svájci receptúrái alapján, megtartva a manufakturális jelleget. Egy alap HERBioticum báziskrém a +6 gyógynövény-komponensnek köszönhetően megtöbbszörözött erővel fejti ki hatását, komplex formulát létrehozva egy klasszikus krém esetében is.
Ha vigyázunk a magunk és családunk egészségére, akkor minden másra lesz időnk – e gondolat mentén ajánlják egészségvédő készítményeiket, legyen szó krémekről vagy táplálékkiegészítőkről.
“Az emberek kipróbálják a termékeinket és boldogan tapasztalják, hogy működik a dolog. Azt kapják, amit elvárnak, sőt talán egy picit többet is. Számunkra rendkívül fontos a vásárlók visszajelzése, különös figyelemmel kezeljük az észrevételeiket. Igyekszünk szinte mindenre azonnal reagálni, válaszolni” – avat be a HERBioticum munkatársa az elveikbe és tapasztalataikba.


Vásárlóik nagy kedvence a 100 tablettás, családi kiszerelésű természetes csipkebogyó-kivonatot tartalmazó, 1000 mg-os C-vitamin, valamint a hölgyek kedvencei a Vadgesztenyés nyugtató-regeneráló lábkrém, a Sheavarázs és a Mesterbalzsam gyógynövényekkel. Ez utóbbi egy különleges összetételű gyógynövényes krém, mely egyedülálló módon 56 aktív hatóanyagot tartalmaz; válogatott gyógynövénykivonatokat és növényi eredetű olajakat. Legkedveltebb tégelyes krémjeiknek, pl. a Mesterbalzsamnak és Körömvirág krémnek elkészítették a kisebb kiszerelésű, praktikus változatát, hogy a táskába dobva bárhová magunkkal vihessük.
A HERBioticum termékei a nagyobb bioboltokban és a gyógyszertárakban elérhetőek!
Étrend-kiegészítőik többségében glutén-, cukor-, tejmentesek; vegetáriánusok is fogyaszthatják. A kozmetikumok parabén- és kőolajszármazék-, mesterséges szín- és illatanyagmentesek.
weboldal: www.herbioticum.hu
Fb oldal: facebook.com/herbioticum
e-mail: info@herbioticum.hu