Kellys Hungary Átokból áldás és teljes életmódváltás

Kellys Hungary
Átokból áldás és teljes életmódváltás

Kutasi Kelly története, avagy a Kellys egy igazi sikersztori. Ahogyan ő fogalmaz, az átokból áldás lett az életében, hiszen az egykori versenysportolónál a gyermekkorától folytatott, életvitelszerű sport dacára súlyos tápanyagallergia alakult ki. Öt évvel ezelőtt még nagy kihívást jelentett számára a több nagy élelmiszercsoport teljes kizárása az étrendjéből, hiszen akkor még közel sem volt ilyen széles a “mentes” élelmiszerek palettája.
Kelly külföldről kezdett alternatív élelmiszereket, táplálékhelyettesítőket rendelni, majd felismerve ezek éltető, egészséges és itthon hiánypótló mivoltát, férjével 2015-ben megalapították a Kellys Hungaryt. Olyan organikus eredetű, vegán és vegyszermentes kozmetikumokat is forgalmaznak, amelyek – akár csak az általuk árult élelmiszerek – kizárólag tiszta, a szervezet számára valóban hasznosítható, allergénmentes alapanyagokból készülnek.
“Mi nem ítélkezünk, és semmire sem mondjuk azt, hogy ha ezt megeszed, átváltozol tőle, csupán alternatívát nyújtunk az egészségtudatos táplálkozás jegyében. Tisztább, naturális alapanyagokra cseréljük a megszokott hozzávalókat, és ezáltal nagyon sok embernek tudunk segíteni a hosszú távú életmódváltásban.” Nem hisznek a csodaszerekben: Kutasi Kelly az egészséges életmód jegyében mind a mai napig edzőként, táplálkozási tanácsadóként és coach-ként is dolgozik Dunakeszin a cégvezetés mellett.

A Kellys kínálatában kiemelkedő a vitaminnal dúsított italok és a superfoodok választéka, valamint úttörőnek számítanak itthon az egészséges, organikus eredetű édességek piacán is. Hangsúlyozottan nem egyfajta állandó diétázás a cél, hanem az egészségtudatosság kialakítása, amely elsősorban a magas tápanyagtartalmú termékek fogyasztását jelenti, hiszen a szervezet éhezik a minőségi tápanyagokra, és az elhízás leggyakrabban éppen a silány táplálékok túlzott fogyasztása miatt következik be. Alternatív étrendet követőknek és sportolóknak egyaránt ajánlottak a termékeik. Országszerte több mint 4000 helyen kaphatók a kizárólag általuk forgalmazott ételek, italok és bio kozmetikumok, amelyek a kellysshop.hu és naurel.hu oldalról is megrendelhetők.
Mentességek: hozzáadott cukor-, tej-, búza-, tojás, tartósítószer
Web: www.kellysshop.hu
Facebook: facebook.com/kellyshungary
Telefonszám: +36 70 601 4789