Főoldal Szakmai Partnereink

Kovács Áron


Kovács Áron, televíziós és rádiós műsorvezető, énekes, a Csak a mentes szakmai partnere.

Áron 9 éves korában tudta meg, hogy 1-es típusú cukorbeteg, amit bevallása szerint gyermekkorában nehezen élt meg, és idő kellett ahhoz, hogy fel tudja dolgozni ennek a súlyát és jelentőségét.

„Vitathatatlan oldala a felnövésnek, hogy kilencévesen már öngondoskodó attitűddel rendelkezel, az önreflexeid is egészen másak, mint a kortársaidnak, megtanulod a dolgoknak a súlyát, tudod, hogy felelős vagy magadért, szóval sok mindent megtanulsz, amit egyébként nem tennél. Ennek pedig rengeteg haszna van, én például sokkal érettebb lettem a kortársaimnál, és ennek az áldásos hatását érzem a mai napig.”

A műsorvezető 2 gyermekes édesapa, így érthető, hogy számára a legfontosabb az, hogy megmutassa, hogy akár ezzel a betegséggel együtt is lehet teljes életet élni, és nem szabad, hogy ez határozza meg az érintettek életét. Véleménye szerint a cukorbetegség nem látszik, a teljesítmény az, ami látványos. Ennek nincs is annál hitelesebb megnyilvánulása, mint hogy Áron az extrémsportok szeretete mellett még a maratont is lefutotta.

 

Leave a Comment