Drumf Bisztró

Drumf Bisztró

Végre nem kell lemondanod a hazai ízekről csak azért, mert glutén- vagy laktózérzékeny vagy, netalán cukormentesen szeretnél étkezni! A Drumf Bisztró ugyan elsősorban azok számára nyílt meg, akiknek valamilyen okból glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezést kell folytatniuk, de persze emellett mindenkinek szeretnék bebizonyítani, hogy azért, mert bármely okból glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket szükséges fogyasztanod,

Tovább olvasom »
Nyers Séf Varga István Hush and Hush ajánlás

Medvehagyma pesto Nyers Séf módra

HOZZÁVALÓK 100 g medvehagyma levél 100 g kesudió vagy mandula 60 ml extra szűz olívaolaj 3 evőkanál sörélesztő pehely (inaktív) fél citrom frissen facsart leve frissen roppantott tarkabors és só ízlés szerint Az egészet dolgozd össze aprítógépben a krémes állag eléréséig! PRO TIPP: Még erőteljesebb íze lesz, ha friss bazsalikom levelet és 2 gerezd fokhagymát

Tovább olvasom »
Balatoni nyarak palackba zárva

Balatoni nyarak palackba zárva

Tavasszal és nyáron nincs is jobb annál, mint amikor kiülünk a kertbe, és elkortyolunk egy pohár hideg szörpöt. Azonban ezek az italok is sokat változtak gyerekkorunk óta, és egyre kevesebb helyen lehet fellelni azokat a változatokat, amik még nagyszüleink házi szörpjeit idézik. Aki ilyenre vágyik, annak szeretettel ajánlom a Spájz Szörpöt. A keszthelyi Bálint család

Tovább olvasom »
Nassolás mindenmentesen

Nassolás mindenmentesen

Magazinunk egyik legfontosabb célja, hogy bebizonyítsuk, a mai világban már csaknem minden összetevőt lehet helyettesíteni úgy, hogy a termék ízvilága mit se változzon. A Primus Gluténmentes & Vegán termékcsalád története 9 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy Paleo éttermet álmodtak meg maguknak. Kezdetben az ételek mellé süteményeket és kenyereket kezdtek el készíteni, amik iránt egyre nőtt

Tovább olvasom »
Toffini Tofu újragondolva

Toffini Tofu újragondolva

Korábban már megismerhettétek a Naszálytej Zrt. által gyártott Toffini tofukat. Aki lemaradt róla, annak érdemes tudnia, hogy a prémium minőségű Toffini tofuk alapanyaga kizárólag magyar nemesítésű, nem génmanipulált, magas fehérjetartalmú étkezési szójabab (Borbála szójafajta). Ez a távol-keleti húspótló élelmiszer a magas fehérjetartalma miatt főleg a vegetáriánus és vegán táplálkozást követők étrendjében foglal el fontos helyet,

Tovább olvasom »
Szafi chipsek

Szakértelmünk igényeidre hangolva

Bizonyára sokan ismerik a Szafi márkát, népszerűsége a kezdetek óta töretlen. Az elejétől fogva érzékenyen reagál a vásárlók igényeire, személyes tapasztalatokon keresztül történik a termékfejlesztés. Csak a legjobb minőségű, bevizsgált alapanyagokból készült termékek kerülnek forgalomba, ahol a minőség egy nagyon magas szintet képvisel, hiszen allergiás és érzékeny fogyasztóknak szánt élelmiszerekről van szó. De mi áll

Tovább olvasom »
Naja Forest - Csökkentsük a stresszt egy egyedülálló gyógynövény-kombinációval!

Csökkentsük a stresszt egy egyedülálló gyógynövény-kombinációval!

Néhány lapszámmal ezelőtt magazinunkban már olvashattatok a Naja Forestről, akik élelmiszerüzemükben különlegesen válogatott, hazai és külföldi BIO gombafajokból állítanak elő folyékony kivonatot. Ugyanis a saját fejlesztésű gyártástechnológián keresztül elért folyékony állagában a leghatékonyabb a gomba, és éppen ebben rejlik a termékcsalád egyedisége. „A gombák éppen ezt teszik, a testet és a lelket egyaránt gyógyítják” –

Tovább olvasom »
Mentes Anyu - Hús nélküli töltött cukkinicsónakok

Hús nélküli töltött cukkinicsónakok

Gazdag ízvilágú töltött cukkini hús nélkül, csicseriborsóval és kaliforniai paprikával. Alapból glutén-, tej- és tojásmentes, hozzáadott cukormentes, vegán. Elkészítési idő: 50 perc 1 darab átlagos energia- és tápértéke: 93 kcal | 11 g szénhidrát | 3 g zsír | 4 g fehérje Hozzávalók 6 adaghoz: 3 közepes (kb. 900 g) cukkini egy közepes fej vöröshagyma

Tovább olvasom »
Korda Zsuzsa - Gluténmentességről gyerekeknek

Gluténmentességről gyerekeknek

A Csak a Mentes Magazin anno célul tűzte ki, hogy receptekkel, ételekkel, termékekkel, ötletekkel segítse azokat, akik valamilyen érzékenységben szenvednek. És nem vagyunk ezzel egyedül, sokan gondolkoznak hasonlóan, és próbálnak segíteni, hogy az ételérzékenyek is élvezhessék azokat az ízeket, amelyeket a társaik. Sajnos manapság egyre több gyereket is érint ez a probléma. Nekik viszont –

Tovább olvasom »