Setino

Egy nagy pohár egészség Törökországból!

Bár a világ tele van gyümölcs- és zöldségtermő hellyel, nem véletlen, hogy a Kis-Ázsia néven is ismert Anatóliában termesztettek először szőlőt, gránátalmát, búzát, meggyet és fügét. Ez a terület rendelkezik a világ egyik leggazdagabb növényvilágával. Ezért is esett a Setino Hungary Kft. választása erre a vidékre, amikor úgy döntött, hogy gyümölcs- és zöldséglevek forgalmazásába kezd.

Tovább olvasom »
Toffini - Sóskaramellás csokis pite

Sóskaramellás csokis pite

Hozzávalók Pitealaphoz: 1 ek őrölt lenmag + 6 ek forró víz 150 g finomra őrölt mandulaliszt 50 g finomra őrölt zabliszt 30 g keserű kakaópor 3 púpos ek por eritrit 1/4 teáskanál só 100 g szoba-hőmérsékletű margarin Karamellkrémhez: 15 db friss datolya (beáztatás után pucolva + az áztató) 1-2 ek juharszirup 70 g mogyoróvaj csipet

Tovább olvasom »
Vegital

Legyen ünnepi hónapunk!

Ismét egy megpróbáltatásokkal teli év áll mögöttünk. Büszkék lehetünk magunkra sok szempontból. Szeretteink közelsége talán sosem volt fontosabb, és megtanultuk, milyen törékenyek is vagyunk. Legyen a karácsony szép! Legyen örömteli és büszke, legyen optimista és békés! Üljünk össze a kanapén, nem baj, ha nincs még kész a nagytakarítás. Hívjuk fel a nagyit, a házimunka megvár.

Tovább olvasom »
Vegnum

HOGYAN ÉLJÜNK SZUPERÉLETET?

A mai társadalom a maximumot várja tőlünk az élet számos területén, sőt, mi is komoly elvárásokat támasztunk önmagunkkal szemben. Tökéletesen szeretnénk teljesíteni a munkában, egészségesek, kisportoltak és magabiztosak akarunk lenni, aztán meg akarunk felelni családunknak, szeretnénk vonzó, okos partnert választani, és a gyermeknevelésben is gyakran vagyunk maximalisták. És így vagyunk a táplálkozással is. Igényesen, változatosan

Tovább olvasom »
Narancsos-gesztenyés bonbonok Posta Renitől

Ünnepi Bonbonrecept Posta Renitől

Narancsos-gesztenyés bonbonok HOZZÁVALÓK kb. 18-20 darabhoz: 250 g natúr gesztenyemassza 85 g kókuszzsír folyékonyra olvasztva 27 g kókuszliszt 28 g eritrit 1 bio narancs 100-150 g cukormentes étcsokoládé ELKÉSZÍTÉS: A narancs héját alaposan mosd meg és reszeld le. Ezután vágd ketté, és facsard ki az egyik felét – az így kapott narancslevet is használd fel

Tovább olvasom »
gesztenyés csók - Horváth Judit recept

Aprósütemények

Végre itt az ünnepi szezon, ami azt jelenti, hogy ideje készíteni az otthonokat, elővenni a karácsonyi sütiket, és elmerülni mindenféle vidám és fényes dologban. Bár jó okkal ezt nevezik az év legcsodálatosabb időszakának, néha túl könnyű eltévedni az ünnepi készülődés forgatagában. Valószínű, hogy a teendőink listája olyan hosszú, mint magának a Télapónak. A következő egyszerűen

Tovább olvasom »
Fűszerbár

Értékesen fűszeres, avagy a minőség a legjobb összetevő

Az 1990-ben indult családi vállalkozás korábban kifejezetten a húsipari vállalatok fűszerellátására szakosodott. Ebből forrta ki magát 2010-ben Fűszerbár néven saját gasztroágazatuk, amelynek fő profilja a fűszerpaprika, magas minőségű monofűszerek és saját keverésű kézműves fűszerkeverékeik gyártása, csomagolása és forgalmazása. „A minőség számunkra mindig is alapvető, hisszük, hogy a részletekben nemcsak a szépség és a minőség, de

Tovább olvasom »
küldjed.hu

A gluténmentes szeszes italok webáruháza

Bár a modern orvostudomány sok problémára megtalálta már a gyógymódot, számos olyan betegség van, amivel meg kell tanulni együtt élni egy életen át. Ilyen például a gluténérzékenység is, melynél a legkisebb lazítás is komoly kárt tesz az érintett szervezetében, még ha épp akkor nem is jelentkezik fizikai tünet. Legyünk őszinték magunkhoz – a gluténmentes diéta

Tovább olvasom »
Mézes krémes - Kiss Mona receptje

Mézes krémes

Hozzávalók: 50 dkg Mester süteményliszt 10 gr Orgran tojáspótló + 5 ek víz 5 gr sütőpor 2 ek édesítő (1:4) 15 dkg puha margarin 10 dkg mézpótló / méz / agavé szirup kb 1,2 dl rizstej Krém: 6 dl rizstej 1 cs vaníliás pudingpor 2 ek édesítő (1:4) 8 dkg kukoricadara + sárgabarack lekvár +

Tovább olvasom »