Nyers Vegán tanfolyam Istvánnal

Részt vettünk Varga Istvén nyers séf tanfolyamán ami a Anahita Jóga- és szellemi központban került megrendezésre.

István az ország egész területén oktat és szervez nyersételes rendezvényeket. István minden rendezvényére 100% elégedettségi garanciát vállal!
Nagyon vártuk már az eseményt hiszen István már nagyon sokat mesélt róla.
Amint beléptünk a  jóga központban rögtön tudtuk István miért is ezt a helyet választotta. Nagyon hangulatos, nyugalmat áraszt magából, olyan ahol szívesen leheveredik az ember egy kanapéra meditálni vagy csak békésen kikapcsolódni és eltűnni a világ zajától.
A tanfolyamon 10 fő vett részt, persze többen is szerettek volna jönni, de István odafigyelt, hogy megmaradjon a családias hangulat.
Istvántól gyorsan, otthoni eszközökkel elkészíthető recepteket ismerhettünk meg és a helyszínen ki is kipróbálhattuk magunkat a nyers ételek alkotásának világában. István elöszőr bemutatta, majd akinek kedve támadt szintén elkészíthette a fogásokat.
A menü amit együtt készítettünk el:
Tormás céklakrém
Szivárvány zöldség spagetti
Aszaltparadicsomos zödségragu
Töltött káposzta
Tejföl
Illatos lenmagkenyér csírákkal
Tejberizs aszaltgyümölcsökkel
NagyoncsokitortaAmi még nagyon szuper volt, hogy a végén megkaptuk az ételek pontos receptjeit, így a workshopon jegyzetelnünk sem kellet, hanem 100%-ban részt tudtunk venni a finomságok örömteli, közös alkotásában.
Az ételek természetesen glutén- és laktózmentes alapanyagokból készültek, hozzáadott cukor és hőkezelés nélkül.
Mivel a tanfolyamon bőségesen készül étel, ezért ami megmarad haza lehetett vinni az otthoniaknak hogy ők is megkóstolhassák!
További recept videókat itt találhattok még István Youtube csatornáján.
Egy szuper délutánt töltöttünk el Istvánnal és nagyon sok hasznos dolgot tanultunk Tőle.
A hely varázslatos energiájával és Istvántól kapott sok szeretettel indultunk haza.
Egy igazán fantasztikus délután volt, csak ajánlani tudjuk. Ha Te is szívesen részt vennél a tanfolyamokon kövesd István Facebook oldalát és Youtube csatornáját folyamatosan állandóan informálódhatsz.