Szakértelmünk igényeidre hangolva

Szafi chipsek

Bizonyára sokan ismerik a Szafi márkát, népszerűsége a kezdetek óta töretlen. Az elejétől fogva érzékenyen reagál a vásárlók igényeire, személyes tapasztalatokon keresztül történik a termékfejlesztés. Csak a legjobb minőségű, bevizsgált alapanyagokból készült termékek kerülnek forgalomba, ahol a minőség egy nagyon magas szintet képvisel, hiszen allergiás és érzékeny fogyasztóknak szánt élelmiszerekről van szó.

De mi áll mindezek mögött? „Piacvezető mentes vállalkozásként küldetésünknek tekintjük a fenntarthatóság felé való nyitottságot, hiszen a tudatosság nemcsak a táplálkozás területén fontos, hanem a környezetünkben, a minket körülvevő világban is. Hamarosan megvalósuló tervünk a csomagolásmentes lisztek árusítása a shopokban.”

Allergiásként, érzékenyként mindig nehéz dolgunk van. Régebben azért, mert igen csekély volt a választék, és a világ végére kellett menni azért, hogy valaki mentes élelmiszerekhez jusson. Ma pedig azért, mert a sok gyártó termékei közül nehéz megmondani, mi a jó minőség ismérve. Régebben a diéta a lemondással volt egyenlő, bele kellett törődnünk, hogy sem ízben, sem állagban nem azt kaptuk, amit elvártunk vagy megszoktunk. A Szafi-termékek képesek arra, hogy megváltoztassák ezt a lemondással járó állapotot. Élvezeti értéküket tekintve messze túlszárnyalják a mentes termékekkel kapcsolatos elképzeléseinket.

A Szafi Free és Szafi Reform termékcsaládból mindenki megtalálja a diétájának megfelelőt. Aki pedig nem szeret sütni-főzni, vagy nincs rá ideje – bár ezek a lisztkeverékek extra gyorsan elkészíthetők , azoknak ott a Streetfood és Bakery kínálat. Ezer éve nem ettem ilyen finom hamburgert vagy pizzát, lángost, süteményt, mint amit a Szafi Shopokban lehet kapni. Korábban úgy éreztem, erről mind le kell mondanom, ha gluténmentesen kell táplálkoznom, és bevallom, nagy szomorúsággal töltött el. Sirattam a jó kis balatoni lángost és a péntek esti pizzázásokat, de ez az életérzés most újra visszatért.

Ez a Szafi-termékek erőssége. Aki nem hiszi, járjon utána.

Szafi - csomagolásmentes lisztek