Search
Close this search box.

Takács-Naár Emese

Az EGYéleted azzal a szándékkal jött létre, hogy tudatosságot csempésszen az emberek mindennapjaiba. Küldetésem egy egészségtudatosabb Magyarország megteremtése.
Edzőként elsősorban azokat a jelentős többletsúllyal rendelkező embertársaimat segítem, akik szeretnék bevezetni a mozgást az életükbe anélkül, hogy csoportos órákra, edzőterembe kéne járniuk. Ítélkezésmentes légkört teremtve, az otthon kényelméből csatlakozhatnak a virtuális tornatermünkbe, ahol kizárólag ketten vagyunk, és ahol csakis az egyénre szabott gyakorlatokkal dolgozunk.

A rendszeres közös torna helyett kiváló alternatíva lehet a személyre szabott edzésvideók választása is. Ekkor az állapotfelmérő alkalom után gondosan megtervezem és leforgatom a teljes gyakorlatsort, igény szerinti hosszúságban és darabszámban.

Mindkét megoldás tökéletes abban az esetben is, ha térd-, derék-, hát-, nyak-, vállfájás miatt korlátozott a mozgás, ezért speciális tornagyakorlatokra van szükség.

Életmód- és táplálkozás tanácsadóként az életmódváltás előtt állóknak, a prevenciót szem előtt tartóknak, az életminőség javulására vágyóknak tudok a leghatékonyabban segíteni. Saját módszeremen keresztül a jelen helyzet gyökérokait kutatva meghatározzuk a szükséges lépéseket az egészségtudatosabb jövő érdekében. Az egészség mindhárom dimenzióját figyelembe véve szükség esetén szakembert ajánlok a lelki és mentális területek támogatásához.

A személyes szolgáltatásaimon túlmutató törekvésben, az EGYhelyen Egészségközvetítő platformon keresztül célom, hogy a valóban minőséget képviselő termékeket, szolgáltatásokat megismertessem a hétköznapi fogyasztókkal, alternatívát mutatva az okos döntések meghozatalához.

telefonszám:
+36205734067