Tavaszi Vásár

II. CSAK A MENTES TAVASZI VÁSÁR

Ilyen volt a Csak a Mentes Karácsonyi Vásár

MIÉRT ÉRDEMES KILÁTOGATNI A CSAK A MENTES VÁSÁRRA?

60+ mentes kiállító

Kupon kedvezmények

10+ workshop, előadás

Több mint 60 mentes kiállító vár Benneteket a rendezvényen. A mentes világ legjava, bemutatja a legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, valamint a bio és natúr termékeket. A kiállítóknál tudsz informálódni, kóstolni és vásárolni is.
Előregisztrációt követően minden megvásárolt belépő mellé kedvezményes kuponokat biztosítunk, amit a rendezvény területén lehet igénybe venni. Több mint 40 kiállítónál biztosít kedvezményt. Regisztrálj a kuponokért!
Előadások, workshopok, főzőbemutatók várnak Rád, ahol szakemberektől leshetsz el praktikákat, tapasztalatokat gyűjthetsz, és megtanulhatod, hogyan építsd be a mindennapjaidba a mentes, egészséges, tudatos táplálkozást.
Helyszín: Dürer Rendezvényház 1051 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21
Időpont: 2019.04.13 – 14 szombat 10:00 – 18:00 / vasárnap 10:00 – 17:00

A Csak a Mentes II. Tavaszi Vásár rendezvény, Magyarország legnagyobb mentes és egészségtudatos rendezvénye, ahol a mentes világ legjava bemutaja a legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, valamint a bio és natúr termékeket. Minden kiállító valamilyen mentességet képvisel (glutén-, laktóz,- cukormentes, paleo, vegán). Rendezvényünkön szigorúan ellenörzött mentes partnerek vehetnek részt! Egész napos  workshopokon és az előadásokon vehetsz részt, ahol szakemberektől tanulhatsz. Mint minden rendezvényünkön, most is szeretnénk kedveskedni a látogatóknak kedvezményes kuponokkal, amit ezen a linken regisztrálva díjmentesen a rendezvény előtt elküldünk emailben (a kuponokat nem szükséges kinyomtatni). Továbbá mindkét nap az első 300 látogatónak ajándékcsomaggal kedveskedünk.

Facebook eseményKuponfüzet regisztráció

A rendezvény belépődíjas.

Miért érdemes most online megvásárolnod a jegyedet?

1 belépőjegy 3 rendezvényre

Ha online vásárolod meg jegyedet a Csak a Mentes Tavaszi Vásárra akkor pluszban másik 2 rendezvényre is ellátogathatsz az Egészségexpóra a Lurdy Házba (2019.06.01-02) és a Brand Tester – A reklámok életre kelnek eseményre a Hungexpón (2019.06.22-23).

A belépőjegyed az alábbi extrákat tartalmazza még:

  • kedvezményes kuponok, amelyeket a helyszínen vehetsz igénybe
  • 100%-ban levásárolható kiállítóinknál
  • mindkét napra érvényes

A felnőtt jegy: 1 000 Ft Nyugdíjas és diák jegy: 800 Ft
A belépés 14 év alatt ingyenes.

Megveszem a jegyemet

ENGEDD MEG, HOGY BEMUTASSUK ELŐADÓINKAT

 

PROGRAMOK, ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

KIÁLLÍTÓINK


 


TÁMOGATÓINK

KAPCSOLAT és INFORMÁCIÓ
info@csakamentes.hu
+36 30 412 9199

Secured By miniOrange