Nyers vegán séf és gasztrofilozófus, a táplálás művésze, a Nyers Kihívás és Nyers Nyaralás életre hívója. Miután éveken át volt az ország legnagyobb nyersételes éttermének konyhafőnöke, ma már a saját útját járva itthon és külföldön tart nyers vegán kóstoló, valamint gourmet élményvacsorákat, ahol valódi ételcsodákkal kápráztatja el vendégeit. Száz százalékban növényi alapanyagokból, laktóz- és gluténmentesen alkot például csoki tortát, tejberizst, töltött káposztát és milánói spagettit.
„ A nyers ételek világa lehet egy kirándulás az életünkben, vagy akár egy életre szóló kaland, mindez csak választás kérdése. Nekem hat éve, mióta főleg nyersen táplálkozom, fantasztikus átalakulások történtek az életemben, testi, érzelmi és tudati szinten is. Küldetésemnek tartom megosztani másokkal is a nyers étkezés csodáját, ezért is hoztam létre a Nyers Kihívás mozgalmat, amely kihívás egy lehetőség arra, hogy bárki kipróbálja ezt a fajta táplálkozást. A Nyers Séf youtube csatornámon receptvideókkal, gondolatébresztő beszélgetésekkel segítem azokat, akik akár egészségügyi probléma, akár fogyás vagy önismereti fejlődésük miatt szeretnék beépíteni életükbe a nyers táplálkozást. Mivel a nyers ételek világa jóval színesebb és változatosabb, mint egy kis saláta vagy reszelt répa, ezért rendszeresen tartok tanfolyamokat, nyersételes hétvégéket és görögországi Nyers Nyaralást. Ezeken az alkalmakon az érdeklődők bepillantás nyernek a nyerskonyha kulisszatitkaiba, a megismerik a turmixok, levesek, főételek, desszertek elkészítésének csinját-bínját, a nyaraláson pedig egy héten át közösen alkotunk az Égei-tenger partján.