Virágh Barbara – Clean eating

Virágh Barbarával találkoztunk a héten, ahol arra kértük meséljen egy kicsit magáról, hiszen Ő is előadónk lesz a  Csak a Mentes Karácsonyi vásárban, ami december 9-10.-én kerül megrendezésre a  BIJÓ Rendezvényközpontban. Barbara táplálkozási és életmód tanácsadó és újságíró is. Az előadása címe Clean eating, ami díjmentesen megtekinthető a rendezvényen. Barbara szívesen válaszol majd kérdéseitekre az előadás után :D.
“Eredetileg újságíróként diplomáztam, majd körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem el az egészségtudatos táplálkozással foglalkozni. Elvégeztem egy ezzel kapcsolatos iskolát, majd a Semmelweis Egyetem sportedző képzését is. Első sorban személyre szabott étrendeket, életmód programokat alakítok ki a hozzám fordulóknak, emellett pedig előadásokat, workshopokat tartok, van egy internetes életmód oldalam, valamint társtulajdonos vagyok egy egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos vállalkozásban, és szerencsére egyre gyakrabban hívnak különböző televízió műsorokba is táplálkozási szakértőként.
Évekig evési zavarokkal küzdöttem, és megjártam a hadak útját ezzel kapcsolatosan, így pontoan tudom, hogy mit élnek át azok, akik hozzám fordulnak segítségért.
Hiszem, hogy igazán csak úgy lehet testileg és lelkileg is egészségesen és energikusan létezni a bőrünkben, ha nem a folyamatos önsanyargatással, éhezéssel és sóvárgással telnek a napjaink, és nem lemondások tömkelegének éljük meg az életmódváltást, hanem egy új, és nagyon izgalmas világ felfedezésének. A legfontosabb igazából az, hogy megtaláld a saját egyensúlyodat, azt a pontot, ahol jól érzed magadat a bőrödben, és el tudod fogadni, meg tudod szeretni magadat.
Pontosan emlékszem, hogy mennyi rémes percet okozott az újabb és újabb értelmetlen diéták követése, az összevissza evés, számtalan újrakezdés, majd a terveim és céljaim kudarcba fulladása, az ennek köszönhető rapszodikus hangulatingadozások és folyamatos önbizalomhiány. Igazából egy végtelennek tűnő szélmalomharc volt az egész. Nagyon remélem, hogy sikerül minél több embert elindítani egy új úton, ahol sokkal jobban érezheti magát a bőrében!”
A képeket Barbarától kaptuk és természetesen saját alkotásait láthatjuk rajta. Mi szívesen megkóstolnánk Őket.
Ti hogy vagytok vele? 😀


 
Találkozunk a Csak a Mentes Karácsonyi Vásárban!