Search
Close this search box.

3 dolog, amiért a hasi zsír veszélyesebb

Tudtad? A hasi zsír jóval nagyobb kockázatot jelent az egészségedre – kiemelten a II-es típusú cukorbetegség, a szívbetegség, a stroke esélyeit növeli – mint például a comb vagy a fenék környékén jelentkező túlsúly.
hasi zsír
Arról nem is beszélve, hogy a felnőtt magyar lakosság immár 30 százaléka elhízott, több mint 1 millió a cukorbeteg, hétből 1 hölgy terhességi diabétesszel küzd, naponta heten halnak meg a túlsúly következtében Magyarországon.

De mindez nem meglepő, ha megnézzük a boltok, éttermek, büfék kínálatát, a reklámok vágykeltő üzeneteit, és alapvetően azt, mi kerül egy hagyományosan táplálkozó magyar család tányérjára és gyomrába reggeltől estig, és milyen párbeszédek zajlanak körülötted, ha életmódot szeretnél váltani vagy „csupán” leadni a felesleges kilókat.

A postareni FOGYÓKÚRA módszeremet ennek mentén éjt nappallá téve és a saját egészségemet, inzulinrezisztenciámat helyre állítva fejlesztettem ki – szinte az utolsó pillanatban, amikor már minden meglévő módszert kipróbáltam, de semmi sem működött igazán.
Neked már nem kell hónapokat, éveket és felesleges kiadások tömkelegét áldozni a próbálkozásra, hátha a következő módszer vagy termék működni fog.
Koplalás nélkül fogysz 4 hét alatt minimum 1 ruhaméretet. Ez a vendégeim körében kb. 3-8 kg mínusz! Jókat ehetsz, megtanítalak a valóban változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra, a kezedbe adom a tényleg hatékonyan működő módszert az inzulinrezisztencia, a túlsúly és ezek következtében kialakult egészségügyi panaszok és zavarok esetére is. ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

 


Posta Reni
cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője