Rólunk

Magyarországon és a világban is egyre több ember táplálkozik “mentesen” – sokan valamilyen fajta ételintolerancia miatt, de egyre többen vannak azok is, akik csupán egészségtudatos életmódjuk következményeként.

Mit nevezünk “mentesnek”?

Minden olyan terméket, alapanyagot, ami valamilyen allergén anyagtól mentes. Minden mentes pedig az, ami egyáltalán nem tartalmaz allergén anyagokat és ezáltal nem okozhat a szervezetünk számára semmilyen külső vagy belső allergiás tünetet.

KIK VAGYUNK?

A 2017-ben alakult a Csak a Mentes csapata. Mindenki olyan szférában dolgozik, ahol nap mint nap mentes termékekkel vagy témával foglalkozik. Vannak közöttünk cukrászok, szakácsok, kereskedők, gasztrobloggerek, életmód és táplálkozási tanácsadók, szakácskönyv írók és cukrászda tulajdonos.

A Csak a Mentes csapata szeretné megismertetni a nagyközönséggel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Rohanó világunkban sokszor gondot jelent, hogy miként és honnan szerezzük be a számunkra szükséges mentes termékeket. Erre nyújt megoldást a Csak a Mentes csapata. Szigorúan ellenőrzött partnerekkel dolgozunk, ami a garancia a minőségre és a megbizhatóságra és természetesen a mentességre.

Nálunk meg fogsz találni mindent , ami glutén,- laktóz,- tej,- tojás,-cukormentes, paleo és vegán és természetesen mindenmentes!

Tekintsd meg Szakmai Partnereinket, akik nap mint nap segítik munkánkat!