Események

2017 óta szervezzük meg hazánk legaktívabb mentes rendezvényeit, ahol összekötjük a mentes terméket, szolgáltatásokat kínáló ellenőrzött, üzleti partnereinket, az évről évre bővülő mentes közösségünk tagjaival.

Szeretettel várunk a Csak a Mentes soron következő rendezvényein, ahol jó hangulatban, kötetlenül ismerkedhetsz és kérdezhetsz hiteles, mentes szakemberektől. Építs kapcsolatokat, szerezz tapasztalatokat és élvezd a mentes közösség összetartó erejét!

CSAM Fesztivál életkép

Következő eseményünk:

2024.04.20-21.

Csak a Mentes Tavaszi Fesztivál

60+ mentes kiállító, termékújdonságok, szuper előadások és workshopok! Mindkét nap tombolasorsolás, értékes nyereményekkel és fődíjjal!

Eseményeinkről általánosságban:

Tavasszal, ősszel és advent idején, több napos Csak a Mentes Fesztiválokon találkozhatsz velünk, ahol azon kívül, hogy kedvező áron szerezheted be kedvenc termékeidet, részt vehetsz workshopokon, előadásokon és más mentes programokon is. 

Minden évben megrendezzük az Év Mentes Séfje versenyünket is, amely Magyarország egyetlen glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán főzőversenye. 2023-ban elsőnek, az online fordulókat élő selejtezők váltják le, aminek döntősei a szakmai zsűri előtt méretteti meg magát a döntőben.

Októberben pedig az üzleti kapcsolódásoknak kedvezünk a Csak a Mentes Konferencia eseményünkkel! 

Nosztalgiázz velünk, nézd vissza eddigi eseményeink videóit, és reméljük a következőn te is rajta leszel!

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017