Események

2017 óta szervezzük meg hazánk legaktívabb mentes rendezvényeit, ahol összekötjük a mentes terméket, szolgáltatásokat kínáló ellenőrzött, üzleti partnereinket, az évről évre bővülő mentes közösségünk tagjaival.

Szeretettel várunk a Csak a Mentes soron következő rendezvényein, ahol jó hangulatban, kötetlenül ismerkedhetsz és kérdezhetsz hiteles, mentes szakemberektől. Építs kapcsolatokat, szerezz tapasztalatokat és élvezd a mentes közösség összetartó erejét!

Csak a Mentes Fesztivál 2023.09.23-24. RaM Színház

Következő eseményünk:

2023.09.23-24. 10:00-17:00 RaM Színház

Csak a Mentes Őszi Fesztivál

50+ mentes kiállító, termékújdonságok, szuper előadások és workshopok! Mindkét nap tombolasorsolás, értékes nyereményekkel és fődíjjal!

Eseményeinkről általánosságban:

Tavasszal, ősszel és advent idején, több napos Csak a Mentes Fesztiválokon találkozhatsz velünk, ahol azon kívül, hogy kedvező áron szerezheted be kedvenc termékeidet, részt vehetsz workshopokon, előadásokon és más mentes programokon is. 

Márciusban tartjuk a Csak a Mentes Kupon Napokat, amikor akár 50%-kedvezményben is részesülhetsz kedvenc mentes termékeid árából. Kuponfüzeteinket mindig nagy példányszámban készítjük, hogy a lehető legtöbb embernek segíthessünk, lehetőséget biztosítsunk vele.

Minden évben megrendezzük az Év Mentes Séfje versenyünket is, amely Magyarország egyetlen glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán főzőversenye. 2023-ban elsőnek, az online fordulókat élő selejtezők váltják le, aminek döntősei a szakmai zsűri előtt méretteti meg magát a döntőben.

Nosztalgiázz velünk, nézd vissza eddigi eseményeink videóit, és reméljük a következőn te is rajta leszel!

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017