A bőr biológiai igényeire összpontosítva – Mother and Daughter

Csukjuk be a szemünket néhány pillanatra, és képzeljük el, hogy a tengerparton sétálva egy kiszáradt tengeri szivacsba botlunk. Ahogyan víz éri, azonnal elkezd feltöltődni. Ugyanígy telítődnek az ízületeink, a szemünk nyálkahártyája és az arcbőrünk is a hialuronsavval, amit manapság a kozmetikumok egyik csodaszereként tartanak számon. Ma már az orvostudomány és a szépségipar nagy eredményességgel használja, azonban nem volt ez mindig így. 


Honti Edit története majdnem 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor kozmetikusként olyan terméket keresett, ami több korosztály bőrének igényeit is kielégíti. Üzletasszonyként járva a világot azt látta, hogy a hialuronsav sok országban elérhető, azonban idehaza hiába kereste. Ekkor döntött úgy, hogy megalapítja a Mother&Daughter Premium Scincare termékcsaládot, amely termékei minden bőrtípusra és minden korosztály számára megoldást nyújtanak. Ezek a széles spektrumú, organikus készítmények folyamatosan szinten tartják a bőrt, és annak biológiai igényei szerint fejtik ki hatásukat a tudatos nők és a kozmetikusok kezei alatt is. 

A hialuronsav nagy tartományú vízmegtartó és vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően a saját súlyának akár az ezerszeresét is képes vízben megkötni, éppen ezért nem hiányozhat a bőrünk kényeztetői közül sem az otthoni arcápolásnál, vagy éppen a kozmetikusunknál. 


Néha magunk is alig tudjuk nyomon követni, hogy éppen melyik krémmel kell bekennünk nappal, illetve éjszaka az arcunkat, hogy a szemránckrémről ne is beszéljünk. A Protective Antiedema krémet úgy fejlesztették ki, hogy elég csak ezt az egy krémet használnunk, ami 9 természetes hatóanyagával egyszerre gyógyítja, szépíti és ránctalanítja az arcbőrt minden napszakban. És a benne megtalálható innovatív alapanyagoknak köszönhetően aknés bőr esetén is kitűnő eredményeket ér el. Csukjuk be még egy pillanatra a szemünket, és élvezzük bőrünk kényeztetését!