A bőség zavarában: tovább erősít mentes tortákban a Noglu

Noglu Cukrászda
A NoGlu az egyik első olyan “mentes” cukrászda volt Magyarországon, amely igazán széles választékkal várta vendégeit. Az évek alatt egyre több érintett fedezte fel magának a Fény utcai kis süteménymennyországot: itt ugyanis egyaránt csemegézhettek a különböző ételintoleranciával élők, speciális diétákat folytatók, vegánok, valamint paleo életmódot követők, illetve a fogyókúrázók és az alakjukat megtartani vágyók. A NoGlu nagy erőssége a sokszínűsége: torták, sütemények, kekszek, aprósütemények, joghurtok, fagylaltok, parfétorták és további nassolnivalók színesítik a kínálatot. Megmutatják a hagyományos ízeket is “mentesen”, az islertől a Fekete-erdő tortán át a somlói galuskáig, de olyan trendi desszerteket is kínálnak mentesen, mint a sajttorta vagy a brownie.
Az sem jelent problémát, ha szülinapra vagy más alkalomból formatortát szeretnénk készíttetni: a NoGlu csapatához bátran fordulhatunk ezzel az igényünkkel, hiszen a kedvenc rajzfilmfiguráról mintázott torták az ételintoleranciával együtt élő gyerekeknek is járnak! No, és a formatortáknak persze nem csak a kicsik örülnek.

Az idei nyáron még szélesebb nyers vegán torta választékkal várnak a Fény utcai cukrászdában: a “mentes” desszertek között is a legegészségesebbnek számító nyers vegán édességek fő alapanyagai a friss és az aszalt gyümölcsök. Az így megalkotott torták nem hiába az internet sztárjai, egyszerre mutatósak, finomak és szuperegészségesek. Ilyenkor, nyáron az egyik legjobb választás a nyers vegán torta, hiszen a most érő piros gyümölcsök (cseresznye, meggy, bogyós gyümölcsök) íze és teljes vitamintartalma egyaránt remekül érvényesül a hőkezelés nélkül készült édességekben.

Érdemes célirányosan érkeznünk, ugyanis a NoGlu választékában a desszertek különböző formációkban glutén-, cukor-, tojás-, szója-, laktóz- vagy teljesen tejmentesek. Segítségünkre lesz a hozzáértő kiszolgálás, hogy egyéni igényeink megjelölésével az ízlésünkhöz legjobban illő édességeket kapjuk.
A cukrászda méltán lehet büsze arra, hogy fennállása óta visszajáró vendégkört sikerült kiépítenie. Van olyan ételintoleranciával élő kislány, aki évről évre a NoGluból kapja a születésnapi tortáját.
www.noglu.hu
www.fb.com/noglu
+36 30 83 00447