A gluténmentes szeszes italok webáruháza

küldjed.hu

Bár a modern orvostudomány sok problémára megtalálta már a gyógymódot, számos olyan betegség van, amivel meg kell tanulni együtt élni egy életen át. Ilyen például a gluténérzékenység is, melynél a legkisebb lazítás is komoly kárt tesz az érintett szervezetében, még ha épp akkor nem is jelentkezik fizikai tünet.

Legyünk őszinték magunkhoz – a gluténmentes diéta pontos betartása nagyon sok lemondással jár, s bizony jó lenne, ha a „régi” életünknek legalább egy kis szelete megmaradhatna. Míg a főzéshez, sütéshez szükséges alapanyagok egyre több helyen és egyre nagyobb választékban érhetőek el, hova forduljon, aki egy korsó sör mellett kapcsolódott ki, vagy egy-egy ünnepélyesebb alkalommal nem borral vagy pezsgővel koccintott, hanem szívesen elkortyolt például egy finom whiskyt?

A Küldjed.hu megálmodóinak eddigi talán legmerészebb álma volt a webáruház elindítása. Szeretnének minél szélesebb kínálatot elérhetővé tenni azokból a szeszes italokból, amelyek alapvetően nem lennének gluténmentesek – így például sörökből, whiskykből, de gin és vodka is rendelhető már az oldalról. A kínálat folyamatosan bővül. Jelenleg közel 30-féle gluténmentes sör közül választhatunk, ha azonban nem tudnánk dönteni, érdemes egy kóstolócsomagot rendelni akár a magyar, akár az európai gluténmentes sörökből.

Jó tudni, hogy míg a sörök többségénél egy enzim hozzáadásával csökkentették a gluténtartalmat a jogszabályban meghatározott határérték alá; a gyömbérsörök, a mézsörök, a kölesből készült whisky, a kukoricaszesz alapú vodka és az almapárlatból készített gin a cöliákiások számára is nyugodt szívvel fogyasztható, hiszen csak gluténmentes összetevőkből készülnek. Persze szigorúan 18 éves kor felett.

Érdemes megjegyezni a webáruház címét akkor is, ha mi magunk nem vagyunk érintettek. Meglephetjük a szeretteinket is, közelednek az ünnepek. Ha tudjuk, mi a kedvenc itala, rendeljük meg, ha pedig nem tudjuk, válasszunk egy Küldjed.hu utalványt!

küldjed.hu