A gluténmentesség nem korlátokat jelent!

„A gluténmentes életforma tudatosság, mely lendületet, fittséget, kiegyensúlyozottságot jelent, alátámasztva azt a hippokratészi gondolatot, mely szerint táplálékod az orvosságod!” – olvasható az Avena GoFit weboldalán, mely az első olyan magyar termelő és feldolgozó üzem, ahol 100%-ig gluténmentes zab kerül feldolgozásra és forgalmazásra. 

gluténmentes zab
Akinek oda kell figyelnie még arra is, hogy lehet-e a megvásárolt termékben keresztszennyeződés bármilyen más gabonával, annak óriási könnyebbséget jelentenek az Avena GoFit termékei, amelyek jelölten gluténmentesek. Kovács Alexandra kereskedelmi vezető elmondta, hogy a cég tulajdonosai évtizedek óta mezőgazdasággal foglalkoznak, és néhány évvel ezelőtt a cégcsoport tulajdonába került a dunaföldvári búzamalom. Évek óta több ezer hektáron termesztenek gabonát, kukoricát és olajos növényeket.
A megszerzett tapasztalatokat az alapvetően gluténmentes zab termesztése során is nagy odafigyeléssel tudják kamatoztatni, és óriási hangsúlyt fektetnek arra, hogy a földeken is elkerüljék a keresztszennyeződést, az újonnan épült üzemben pedig több válogató és szeparátor tisztítja tökéletesre az alapanyagot.Kínálatukban kétféle zabpehely szerepel: egy apróbb szemű és egy nagyobb szemű prémium kategóriás zabpehely közül választhatunk, valamint nem hiányozhat a teljes kiőrlésű zabpehelyliszt, mely tökéletesen kiegészíti a kínálatot.

Hatalmas segítség a weboldalon található blog, ahol ínycsiklandó zabból készült receptekkel inspirálják mindazokat, akik szeretnék változatosan felhasználni ezeket a magas minőségű termékeket.

gluténmentes zab
A zabnak rengeteg áldásos hatása van egészségünkre, elég, ha csak megemlítjük, hogy remek rost és B-vitamin-forrás, segít a vércukorszint csökkentésében és természetes értágító hatása is van. Az Avena GoFit zabpelyheit és lisztjét megtaláljátok a nagyobb bioboltokban, nagykerekben, valamint a webshopból is tudtok rendelni. Így már a gluténmentesség nem jelenthet korlátokat!
 

Elérhetőség: 

Facebook: AvenaGoFit
https://www.avenagofit.com/
Instagaram: avenagofit
 
Mentesség: gluténmentes