A kókusz habos oldala

Kara kókusztermékek

A Ko-Ko Impex Kft. egy fiatal vállalkozás, most lesznek csak egyévesek. Apa és fia csinálja, szívvel-lélekkel, minden partnerrel személyesen tartva a kapcsolatot, és ha ilyen lendülettel folytatják, minden bizonnyal hamar elterjednek az országban a Kara kókusztermékek.

A portfólió kókusztejet, kókuszvizet, kókuszitalt, kókuszkrémet és kókuszkrémport fed le. Az itthon is kapható termékek közül az indonéz márka kiemelkedik magas beltartalmi értékeivel: a kókusztej felirat igazi kókusztejet takar (és nem annak higított változatát), a kókusztejszín is kiváló zsírszázalékkal bír, 100 gramm mintegy 25 gramm zsírt tartalmaz. Ezzel a Kara az egyik legzsírosabb a magyar kínálatból, jobban felverhető és habosítható, valamint az ízvilága is karakteresebb. Ebből kifolyólag otthoni használatra is kényelmesebb és kézreállóbb akár a hagyományos magyar receptekben is a tej, tejszín pótlására – egészségügyi okokból vagy egészségtudatos alternatívaként –. Ezenkívül a Kara termékeket használó pékségek és cukrászdák is előszeretettel használják jó sütési tulajdonságainak és telt ízérzetének köszönhetően.
A kókusztej ital tisztán kókuszvíz és kókusztejszín keverékéből készül, nincsen felhigítva vízzel. Egyébként ez volt az az ital, amelybe egykor beleszerettek – olyan finomnak találták, hogy ez adta a hazai forgalmazás ötletét.
Összesen 11 terméket forgalmaznak a lehető legszínesebb kiszerelési palettán: a kis, 2 deciliteres szívószalás italtól a literes kókusztejen át a lédig kiszerelésig.
Napról napra nő azon fogyasztók száma, akiknek a szervezete nem tolerálja, esetleg allergiás tünetekkel reagál a tej egyes alkotóelemeire. A növényi tejek közül a Kara termékek annyiban jelenthetnek ideális alternatívát, hogy magas beltartalmi értékeik és zsírosságuk révén jól helyt tudnak állni a konyhában. De sokan vannak olyanok, akik egyszerűen szeretik az ízét, akár üdítőként, akár reggeli italként vagy müzlikre öntve, de számtalan módon felhasználható a főzéstől a sütésig.
A Ko-Ko Impex Kft. a Kara kókusztermékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A termékek kaphatók a Bijó, Herbaház és Mediline áruházakban, a forgalmazó pedig keresi a Kara kókusz termékcsalád további viszonteladói partnereit!
Mentességek: tej-, glutén-, szója-, hozzáadott cukor-, tartósítószer-, ízesítő- és ízfokozómentes
 
Cégnév: Ko-Ko Impex Kft.
Cím: 4600 Kisvárda, Szabadság u. 20.
Telefonszám: +36 30 733 0567
Email: kokoimpexkft@gmail.com