A legemberségesebb kutyakozmetikumok

Szívből jövő csomagolás – olvasom az egyik vásárlói véleményt, és valóban, érezhető, hogy a My Bulldog Shop törődik a gazdikkal a termékfejlesztéstől a postázásig. Akinek nincs kutyája, annak is érdekes lehet olvasni azt a sok információt – gyógynövényekről vagy a természetes, csak növényi alapú összetevőket tartalmazó tartósítószerekről – amit a termékek megalkotója, Magyari Bernadett megoszt a tudatos gazdikkal.


Az pedig nem vicc, hogy több gazdi használja a termékeket versengve kutyusával… Igen, még a gyümölcsös jutalomfalatokat is, hisz a gyógynövényekhez ennél természetesebb formában már csak azok juthatnak hozzá, akik maguk gyűjtögetik azt. Minden falat, illat, hatóanyag olyan magas minőséget képvisel, hogy még egy, a céget ellenőrző hatósági állatorvos is úgy fogalmazott a mancsápolóról, hogy pirítósra lehetne kenni.
A My Bulldog Shopnál a törődés azért ilyen hiteles, mert ez indította el magát a céget is. Boscot, egy bulldogot az a szerencse érte, hogy Detti kutyája lett, aki – akkor még grafikusként – szakértők segítségével megalkotta számára az ideális kutyasampont. Azt, amitől nem hullik a szőre, nem korpás, nem vakarózik és még az illata is jó az eb és a gazdi számára is. Megalkotta „a jót a szó teljes értelmében”, ahogy ő fogalmaz. Hogy ez mit jelent és milyen terméket takar, mindenki megtalálhatja a honlapon

Detti célja azonban sosem az üzlet volt, hanem az értékadás és a segítés.

Ezért is hozta létre online csoportját, azoknak a tudatos gazdiknak, akiknek fontos érzékeny kutyusuk, betonon lábukat koptató négylábú társaik testi-lelki jólléte.

A történetük izgalmasan folytatódik: Bosco mellé beköltözött Tódi, a szeretetéhes mopsz, akinek az örökbefogadásig tartó kacifántos útja a weblapon olvasható. Detti újabb és újabb válaszokat kínál azoknak, akiknek a kutyaápolás a törődésről is szól. Ők azok, akik egyetértenek vele abban is, hogy miként az embernél, úgy leghűségesebb barátunknál is az egészséges, szép külsőhöz szükséges a harmonikus belső is.
 

A My Bulldog SHOP a legemberségesebb kutyakozmetikumok lelőhelye, ne hagyjátok ki, ha saját egészséges életmódotok mellet, fontos számotokra a legjobb barátotoké is!