A magas életminőség hosszútávú elhatározás – Natural Immune Control System Zrt

Van-e új vitamin a nap alatt? Az új kor kihívásaira válaszolva a szegedi Natural Immune Control System Zrt olyan komplex összetevőjű, inulin és élőflóra alapú étrend-kiegészítőket fejlesztett ki, melyek a jelenkor tápanyaghiányaira és korunk élelmiszereinek megváltozott összetételére nyújtanak minőségi és szakszerű választ. A készítmények titkáról Köteles Juditot a vállalat fiók-menedzserét kérdeztem, aki mint tapasztalt felhasználó osztotta meg tudását a Csak a Mentes magazin olvasóival.

Natural Immune Control

„Ma már a tudatos élet része, hogy óvjuk egészségünket, aktív életet élünk és igyekszünk megadni testünknek mindazt, amivel a legtovább működik kifogástalanul. Immunrendszerünk megfelelő működése az egészséges bélrendszernél kezdődik, amit a fentieken kívül innovatív inulin és élőflóra alapú készítmények fogyasztásával lehet biztosítani!”

A vállalat tudatos döntése, hogy éves kiszerelésben lehet hozzájutni a prémium kategóriás készítményekhez. Ez  egészségtudatosságra nevel, és azt üzeni, az élőflórára, azaz probiotikumra napi szinten szükségünk van, nem csak antibiotikum szedés esetén. A régi alapélelmiszerek, mint amilyen a házi aludttej, vagy a kovászos kenyér eltűntek a mindennapokból, kivonva a jótékony bacik jelenlétét az étrendünkből. Ennek visszaépítése inulin és élőflóra tartalmú kombinált készítmények rendszeres szedésével biztosítható. 
„Hiába fogyasztjuk a legkülönlegesebb étrendkiegészítőket, ha azok nem tudnak felszívódni. Hiszem, hogy a magas csíraszámú inulin és élőflóra alapú vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és gyógynövény kivonatokkal kombinált bármelyik készítményünk fogyasztása révén, maximálisan tudjuk támogatni immunrendszerünket. Kiemelném, hogy az adalékanyag-, térfogatnövelő-, tartósítószer- és csomósodásgátlótól mentes, komplex készítményeink biztonságát és állandó magas minőségét a jó gyártási technológia garantálja. Többezer fogyasztónk pozitív visszajelzése alapján jó szívvel ajánlom termékeinket.” Tapasztald meg készítményeink jótékony hatását, kérj személyes tanácsadást, és igényelj már az első termék mellé törzsvásárlói kártyát!