Skip to content

A természet ajándéka egyszerű kapszula formában

Zafír organikus termékcsalád

 2018-ban talán már nem is kérdés, merre is forduljunk, ha tiszta forrásból származó, az emberi test és lélek egészséges működését segítő készítményekre vágyunk. Ahogyan Maria Treben, a világhírű természetgyógyász is fogalmazott, a természet adta “gyógyszerekért”, vagyis a gyógynövényekért csak le kell hajolnunk a földre. Bár valóban a legjobb kikapcsolódások egyike kimenni a mezőkre gyógynövényeket gyűjteni, ezek felismerése, majd szakszerű feldolgozása szaktudást igényel, és valljuk be, manapság a legtöbbünknek igencsak problémás erre időt szakítani.
A Zafír azt a küldetést vállalta magára, hogy a “természet ajándékait”, vagyis a vadon termő gyógynövények, valamint zöldségek és fűszerek (pl. cékla, fokhagyma) gyógyerejét hozzák el a modern ember számára könnyen hozzáférhető, vagyis por- és olajkapszulák formájában. A cég indulása is a tiszta forrásokhoz nyúlik vissza, kezdetben egy idős bácsi gyógynövénygyűjtéseit kezdték el feldolgozni, ma pedig az ország számos vidékén, köztük olyan gyógynövény-kincslelőhelyeken zajlik a gyűjtés a cég termékeihez, mint az Őrség és a Bakony. A mára már közel 100 terméket gyártó hazai vállakozás gondol külön a nők és a férfiak gyakran előforduló problémáira; a kamaszokra, az aktív életmódot élőkre, valamint nyugalmat, pihenést segítő termékeket is előállítanak.

A termékcsalád tagjai közül igazi közönségkedvencnek számít a Zafírzulin, amely az eperfalevél, nyírfalevél, homoktövis és más gyógynövények együttes erejével hatékony vércukorszint-szabályozó lehet. A Barátcserje DR kapszula pedig a hölgyek nagy kedvence, a progeszterontermelésre ható, ciklusszabályozó mivolta miatt. A termékcsalád mintegy 20 termékének nevében bukkan fel a “DR”, ami cellulóz kapszula formátumot jelez. Ezek plusz előnye, hogy a kapszulák tartalma nem a gyomorban, hanem a béltraktusban szívódik fel még hatékonyabban hasznosulva, így a növények értékes hatóanyagainak ugyanis nem árt a gyomorsav.
A Zafír termékek hatásmechanizmusát úgy kell elképzelni, mintha intenzív gyógyteakúrát tartanánk – csak éppen hatékonyabban, és még a teafőzetekkel sem kell foglalkoznunk. Az organikus kapszulák formájában a lehető legegyszerűbben juthatunk hozzá a természet gyógyerejéhez.
Weboldal: www.zafirnet.hu
Facebook: www.fb.com/zafirtermekcsalad
Telefonszám: +36 20 917 14 22