A természet értékeinek őrzői


A probléma mindenki számára ismerős lehet: a stresszes, sűrű hétköznapokon is szeretnénk egészséges, magas tápértékű ételeket fogyasztani, lehetőleg olyanokat, amik gyorsan elkészülnek, és nem kell miattuk egész álló nap a konyhában állnunk. Ebben van nagy segítségünkre az Ardo, akik számára a legfontosabb, hogy jó minőségű, tartósítószer-mentes, megfizethető, könnyen és gyorsan elkészíthető, innovatív, frissen fagyasztott zöldségeket és gyümölcsöket kínáljanak a vásárlók számára, legyen itt szó szakácsokról vagy háziasszonyokról.
A betakarítás után nagyon gyorsan fagyasztásra kerülnek a friss zöldségek és gyümölcsök, ezért nagy előnyük, hogy tápértékük nagy részét megtartják. Éppen ezért a fagyasztott zöldség színe, textúrája és íze gazdagabb, mint a napokig tárolt, szállított friss zöldségeké, sőt, arról nem is szólva, hogy ezek a termékek több vitamint is tartalmaznak. A háziasszonyoknak nagy segítség, hogy az Ardo tisztított és konyhakész, frissen fagyasztott zöldségei sok időt és energiát takarítanak meg az ételkészítés során.
A cég idehaza jelenleg több mint 180-féle, ebből több mint 20-féle bio, különböző kiszerelésű és fajtájú terméket forgalmaz, amelyek kaphatóak az Auchanban, a Metróban, a Tescóban, de gyárt saját márkás termékeket is a Lidl, a Spar és az Aldi számára.
A választékban például szerepelnek monozöldségek, gyümölcsök, fűszernövények, készételek, zöldségmixek, smoothie-k, panírozott húsmentes zöldségburgerek és nuggetsek (ezek nem minden mentesek) is. A cég mindig az élen jár a termékfejlesztésekben, legfrissebb újdonsága az előfőzött quinoa, kuszkusz, tészták és rizsfélék. És az egyik legnépszerűbb hazai termékük, a pürésített sóska új köntösbe bújt, dobozos csomagolás helyett kiporciózva került zacskóba. 
Az Ardo a fenntartható fejlődés mellett kötelezte el magát, ezzel vállalva, hogy kiemelt figyelemmel bánik a természeti és emberi erőforrásokkal és a bolygónkkal. Őrizzük meg együtt a természet értékeit!
Mentesség: glutén-, tojás-, allergén-, hozzáadottanyag-mentes
Elérhetőség: info@ardofood.hu
+36-87-340-153
www.ardo.com