A természetből fakadó szépség

A természetből fakadó szépség

Biztosan Te is tapasztalod, hogy a klóros víz, a különböző szintetikus anyagokat tartalmazó kozmetikai termékek, az egyes környezeti hatások milyen bőrproblémát, viszketést vagy ekcémát okozhatnak. Ezzel szembesült Gera-Mihály Zsófia is, a Sofia Michelle alapítója, aki éppen ezért kezdte el egyre jobban beleásni magát a natúrkozmetikumok világába.
Az agrármérnök diploma megszerzése mellett további képzésekre és előadásokra járt, rendszeresen konzultált tapasztalt szakemberekkel, majd megszerezte a kozmetikus és a fitoterapeuta természetgyógyász képesítést is, és 2015-ben megalapította saját vállalkozását.
„Mindig is szerettem kísérletezgetni a receptekkel, figyeltem a tapasztalatokat, visszajelzéseket, melyeknek köszönhetően a legmegfelelőbb és legjobb receptúra alapján létrejöttek a végleges termékek.”

A termékpalettájuk folyamatosan bővül, jelenleg 14-féle termék közül válogathatnak a vásárlók, amelyek között van arc- és testápolástól kezdve a ránckezelésen át a tisztálkodásig számtalan készítmény. A termékek bőrproblémák esetén is kíméletesen tisztítanak, nem irritálják a bőrt, segítik a regenerálási folyamatokat. Szigorú, gyógyszerészi tisztasági körülmények között, válogatott natúr és zömében BIO alapanyagból készülnek a natúrkozmetikumok, melyek hidegen sajtolt olajokat, vajakat, különleges virágvizeket és hatóanyagokat tartalmaznak.

Úgy érzed, hogy száraz a bőröd, fakó és ráncosodik? Akkor Neked alkották meg a hyaluronsavas arcszérumot kendermagolajjal, mely hatóanyag-tartalmának köszönhetően az összetevők kifejtik bőrkondicionáló és hidratáló hatásukat, így arcod újra fiatalossá válhat. De ha hajhullással küzdesz, vagy töredezettek a hajszálaid, akkor van számodra egy SLS-mentes samponjuk, aminek alapanyagai, mint a koffein, ricinusolaj, rozmaring, B5-provitamin, búzaprotein hozzájárulnak hajkoronád regenerálásához, ápolásához, miközben mentes mindenféle mesterséges színezéktől és illatanyagtól, valamint parabénszármazékoktól.
Ráadásul a Sofi Szerda akció keretén belül minden hónap első szerdáján ingyenesen szállítják ki a megrendeléseket.