A VEGITAL A „CSAK A MENTES” KARÁCSONYI VÁSÁRON!

A VEGITAL A „CSAK A MENTES” KARÁCSONYI VÁSÁRON!
ÓRIÁSI ÁRKEDVEZMÉNY A LÁTHATÁRON – CSAK KÉT NAPIG
Többen jeleztétek, hogy nagy bánatotokra lemaradtatok a Black Friday szuper akcióról. Ezt mi is sajnáltuk, de akkor még nem láttuk, hogy lesz rá mód kárpótolni Benneteket.
Az élet azonban váratlanul újabb lehetőséget kínált számukra, és egyben számotokra is!
Úgy, hogy van egy jó hírünk: OTT LESZÜNK A „CSAK A MENTES KARÁCSONYI VÁSÁRON
2017 december 9-10-én a Bijo Rendezvényközpontban, ahol kizárólag az

  • ELŐRE ONLINE VÁSÁRLÓKNAK, és a
  • HELYSZÍNEN VÁSÁRLÓKNAK

20% kedvezményt adunk minden készülékünk árából!
Fontos, hogy:
A FELHÍVÁS TÉNYLEGESEN CSAK AZOKNAK SZÓL, AKIK EL TUDNAK JÖNNI A HELYSZÍNRE, ÉS OTT VESZIK MEG/ÁT A KÉSZÜLÉKET!
Rendelni a web shopban tudsz itt: vegital.hu
Megrendeléskor írjátok be a megjegyzés rovatba: „Csak a Mentes, helyszíni átvétel”, illetve a kuponkódhoz ez a szót: „csakamentes”, ez fog jogosítani a kedvezmény igénybe vételére!
Aki online rendel, kérjük, hogy bankkártyával vagy utalással egyenlítse ki előre a termék(ek) ellenértékét és hozza magával az utalást igazoló bizonylatot!
Alapanyagokat is lehet rendelni, azok azonban csak teljes áron lesznek elérhetők. A kiállításra alapanyagból nagyon keveset viszünk, ezért érdemes azokat online előre megrendelni!
És ha már karácsony, még ajándék paleo szakácskönyvet is adunk a rendkívül kedvező áron megvásárolt készülékhez!
(Ez az előrendelős módszer nekünk nagy segítség lesz, mert nagyságrendileg tudni fogjuk, hogy mennyi készüléket vigyünk magunkkal, nem kell a helyszínen a sok számla  kitöltésével húzni az időt. Ráadásul mi sem cipeljük oda-vissza az el nem kelt készülékeket, ami nem mindegy, mert egy ilyen kiállítás végén már a nyelvünk is lóg, olyankor nem a legkellemesebb feladat visszacuccolni a kocsiba, majd az otthon a raktárba.)
Viszont biztonsággal élhet az alkalommal az, aki előre megveszi a készülékét, így az névre szólóan várni fogja gazdáját.
Természetesen korlátozott számban bár, de lesznek velünk plusz készülékek is, így azok sem csalódnak majd, akik ott döntenek a vásárlásról.

A kiállítás és vásár remek programokkal és a „mentes szakma” reprezentatív képviselőivel, egyéb árengedményekkel várja az érdeklődőket, a programot itt megtekinthetitek: https://csakamentes.hu/csak-a-mentes-karacsonyi-vasar-2/

A rendezvény helyszíne: 1135 Budapest,Róbert Károly körút 96-100
Nyitva:10-19 óráig
Használjátok ki az alkalmat, ehhez hasonló mértékű akciónk most jó darabig biztosan nem lesz!
www.vegital.hu/csakamentes