A víz, ami valóban ránk van hangolva

Maunawai PI-víztisztítók
“A Maunawai Élő PI- víz 22,5 Hz-nél mért erős rezonanciajele nem egy csekély szenzáció. Ez annak bizonyítéka, hogy ez a különleges minőségű víz a sejtekben található sejtvízhez hasonlítható…” – az idézet Professzor Dr. Walter Hannes Medinger német bio- és kvantumfizikustól származik.

Itt, a “kék bolygón” a víz pedig maga az élet, az emberi szervezet is közismerten mintegy 70%-ban vízből áll. Ezért nem is lehet kérdés, hogy az elfogyasztott ivóvíz az egész életünk minőségét meghatározza. De az elérhető vizek közül melyiket válasszuk? A logikus válasz így hangzik: amelyik a leginkább harmóniában van az emberi szervezettel.
A Maunawai szűrt víz különlegessége, hogy ugyanolyan, mint a sejtekben lévő víz. Ennek eredményeként a tisztított és energetizált víz belülről, sejtszinten hoz felüdülést és megújulást, hiszen mind a benne lévő pozitív információt és az anyagokat is gyorsabban, hatékonyabban transzportálja az emberi szervezet számára.

A Maunawai szűrőrendszer 5 alapelve a szűrés, információadás, optimalizálás, harmonizáció, biológiai hozzáférhetőség és rendelkezésre állás. Mindezek alkalmazásával a csapvíz tisztításán, magasabb energiaszintre hangolásán túl visszaállítja az eredeti, a forrásvizekre jellemző klaszterszerkezetét is (innen ered az elnevezése is, a maunawai hawaii nyelven tiszta forrásvizet jelent). Mindezt a piviztisztito.hu weboldalon elgondolkodtató makrofelvételeken is megmutatják: megdöbbentő a különböség a normál csapvíz és a gyönyörű kristályokba rendezett PI-víz képei között.

A víztisztításnak és energetizálásnak ez a módja egy 60 évvel ezelőtti japán fejlesztés eredménye, ami ma már itthon is elérhető. A Maunawai PI víz fogyasztása mindezek mellett nagymértékben támogatja az emésztést.
Sokan még ma is az ásványvizeket gondolják ideális megoldásnak, pedig ma már tudjuk, hogy a PET-palackokból vegyi anyagok oldódnak a vízbe, nem utolsósorban pedig feldolgozhatatlan mennyiségű műanyaghulladékot termelünk vele. A vízszűrők közül a fordított ozmózisos eljárással dolgozó berendezések legnagyobb problémája pedig az, hogy olyan hasznos ásványi anyagokat is eltávolít a csapvízből, amelyre szüksége van az emberi szervezetnek.

A Maunawai PI víz készítő berendezések használatával enyhén lúgos, a szervezet számára tökéletesen hasznosítható, tiszta, szűrt PI-vizet fogyaszthatunk otthon minden nap.
Weboldal: www.piviztisztito.hu
Email: jancsik.peter@piviztisztito.hu
Telefonszám: +36 20 447 1677