A víztisztítás új generációja

Laica Predátor kancsó
Van-e forróbb téma manapság az ivóvíz kérdésénél? Ijesztő jóslatokkal kell szembenéznie a nyugati civilizációnak, és mindannyian érezhettük már úgy, hogy egyénként tehetetlenek vagyunk e téren, illetve elveszünk az információk sűrűjében – jóllehet lakossági szinten is nap mint nap tehetünk a környezetünkért globálisan és a saját magunk érdekében is.

A növekvő ásványvízeladások a mérhetetlen mennyiségű PET-palack előállításával nem éppen a bolygó érdekeit szolgálják. A nemrég a köztudatba került lebomló műanyagok is meglehetősen aggályosak környezeti szempontból, ugyanis a jelek szerint a bomlásban lévő műanyagrészecskék visszakerülnek az ivóvízbe.
Gazdaságossági és környezeti szempontból egyaránt érdemes a csapvíz mellett döntenünk, amely azonban köztudottan utótisztításra szorul.
Már hazánkban is jó ideje forgalomban vannak különböző vízszűrő kancsók és berendezések, ezek közül is külön figyelmet érdemel az egyik csúcstermék, a Laica Predátor kancsó.
Mindössze egyetlen konyhai eszköz beszerzésével megoldhatjuk a tisztított víz problémáját: a Laica Predátor kancsó úgy szűri meg “intelligens” módon a csapvizet, hogy az így kapott ivóvíz emberi fogyasztásra leginkább alkalmas legyen. Az ultraszűrés érdekében különleges módon két szűrőbetétet is tartalmaz a Predátor kancsó: a Bi-Flux alapbetétet 30 naponta (vagy 150 liter víz szűrését követően kell) cserélni, a mikrobiológiai szűrést végző Germ-STOP betétet pedig évente mindössze egyszer. Mindkét szűrő akkreditált laborok által tesztelt, a Germ-STOP certifikáltan az ivóvízben előfordulható baktériumok 99,999%-át kiszűri.
A kancsó használatával így klórtól, baktériumoktól, műanyagrészecskéktől, nehézfémektől, növényvédő-, gyomirtószerektől és más kemikáliáktól mentesíthetjük a vizünket (amennyiben az adott víz valóban tartalmaz ilyen anyagokat).
Az így kapott vizet ivívózként és főzésre is használhatjuk, a kismamáknak pedig nagy segítséget jelenthet, hogy nem kell felforralni a babáknak a vizet. A Laica Predátor kancsó mindemellett mutatós és egyben minőségi darab. Olasz dizájn alapján készült, és Olaszországban is gyártják. Ezzel a víztisztítási móddal rengeteg cipekedést és műanyagszemét-termelést megspórolhatunk, és egy igazán hű társra lelhetünk a konyhában.
Weboldal: www.laica.hu
Cím: 1165 Budapest, Margit utc 114
+36 70 933 18 42