Aby’s Életmód Akadémia – Innováció és magyar siker!

„Hiszünk a tiszta élelmiszerekben és abban, hogy a legmodernebb technológiával, természetes alapanyagokból készülnek az igazán jó élelmiszerek” – olvashatjuk az Aby’s Hungary honlapján.


Már a hitvallásuk is arra sarkall, hogy érdemes szétnézni az oldalukon, ahol valóban csupa egészséges, gluténmentes lisztkeveréket, snacket, pékárukat, valamint BIO hidegen sajtolt olajokat, magőrleményeket lehet kapni. Ami miatt azonban különlegesek az Aby’s termékek, az a saját találmányokon alapuló innovációs technika, mely során a tisztított gluténmentes gabonákat és olajos magvakat alacsony hőmérsékleten csíráztatják, kizárólag erre a célra kifejlesztett technológiával.
Miért is olyan fontos ez? A nyugalmi állapotban lévő magvakban az enzim gátlók megakadályozzák, hogy a magvak idő előtt kicsírázzanak, melyek fogyasztás esetén, az emészthetőségüket, és a tápanyagaik felszívódását is gátolják. A csíráztatás hatására ezek az emésztést gátló anyagok lebomlanak, és az aktiválódó enzimek hatására a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és zsírösszetétel alakul ki, így e hatóanyagok teljes mértékben felszívódnak a szervezetünkben. A csíráztatás így javítja a magvak, vagyis a köles, len, árpa meglévő kiváló tulajdonságait.

Már a Lidl, Tesco, Auchan polcain is találkozhatunk a gluténmentes Aby’s pizza alappal, tortillával, vagy magvas veknivel, a DM-ben pedig már biztosan szemeztünk egy Bio Perfect Mix vagy Mesterkeverékkel, amely BIO csíráztatott gabonamagvak őrleményének tökéletes kombinációja. Ezek az őrlemények nagyban hozzájárulnak, hogy szervezetünk hozzájusson a nélkülözhetetlen Omega3 zsírsavakhoz, elég csak hozzáadni a reggeli zabkásához, fehérje shakehez, vagy bármely ételhez. Az Aby Életmód Akadémia facebook oldalon pedig tippeket kaphatunk a környezettudatos élethez, valamint könnyű receptvideókkal segítik a lisztek változatos felhasználását. November végétől 10-15%-os akciók várják a vásárlókat a webshopban.
 
Mentességek: gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, nyers, vegán, bio

 
Weboldal: www.abyhungary.hu
Facebook: /AbyEletmodAkademia