Ami pár évtizede természetes volt, ma már nem az

Ami pár évtizede természetes volt, ma már nem az. Természetes volt, hogy az étel és ital, ami az asztalra került vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, táplál és épít, és természetes volt, hogy nem hemzsegnek benne a vegyszerek, a szintetikus összetevők, tartósítószerek és a cukor.
Természetes volt, hogy az ember nem használ több vegyszert, mint ami feltétlenül szükséges, hiszen az a bőrével érintkezve a szervezetbe jut. Manapság csak egy reggeli indulásnál vegyi anyagok százaival érintkezünk és terheljük szervezetünket (tusfürdő, fogkrém, arckrém, testápoló, dezodor, parfüm, sampon, balzsam, hajlakk, borotvahab, smink, mosószer, öblítő, mosogatószer, illatosítók, stb.)
Ahhoz hogy ma egészséges ételt és italt vásároljunk, komoly erőfeszítéseket kell tennünk, mert a sarki boltba leszaladva ezek nem, vagy alig érhetőek el, de a nagy áruházakban sem jobb a helyzet.
A természetes alapú, vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek beszerzése pedig még ennél is nehezebb, csak speciális boltokban, illetve az interneten szerezhetőek be.
Egyre több ember számára, akiknek fontos az egészségük, jelent problémát, hogy a bevásárlást 8-10 helyen bonyolítják és nincs egy BOLT, ahol megvehetnék mindazt, amire szükségük van.
Most már van: a Bijó Szakáruház és Webshop!
Legyen neked is természetesen jó. Szeretettel várunk boltunkban, ahol több mint 17.000 bio-, reform- és gyógytermékkel várjuk a tudatos, egészséges életmódot kedvelőket! parkolj ingyen, és vásárolj személyesen vagy akár kényelmesen az interneten a Bijó kis- és nagykereskedésében!
www.bijo.hu