Angelic Cafe Cukormentes Cukrászda

Ki gondolná, hogy banki munkakörből is vezethet út a mindenmentes cukrászdák világába? Pedig épp ez történt az Angyali Cukrászdák megálmodójával: egy gyógyszer mellékhatásaként cukorbeteggé vált, amikor elérkezett az ideje a vendéglátói végzettsége kamatoztatásának, és testvére példáját követve cukrászdát nyitott 4 évvel ezelőtt.

A mentes profilba illő beszerzők megtalálása akkora kihívásnak bizonyult, hogy még ugyanebben az évben saját üzemet nyitott, és elindult az Angyali termékek gyártása. A növekedés itt nem állt meg: ma ott tartunk, hogy 3 cukrászdát és 30 viszonteladót tud már ellátni az üzem, ahol teljesen glutén-, laktóz-, répacukormentes, paleo és vegán finomságok készülnek. A kivételesen magas színvonalat állandó mérésekkel, üzemi ellenőrzésekkel tartják fenn, hogy biztosan megfeleljen minden termékük az érzékenységgel élők számára is.

A csapat 25 főre bővült, tele olyan cukrászokkal, akik nyitottak a jól ismert tradícionális desszertek alternatív alapanyagokkal és módszerekkel való kikísérletezésére. A hozzávalókon túl a süteményeket is felülvizsgálják: évente kétszer lekerülnek a kínálatból a kevésbé népszerű kreációk, helyüket új termékek töltik be. Nem tágít viszont a dobogóról francia revolúció tortájuk, ami nagy kedvenc a vanília-csoki páros kedvelőinek körében.

   

2019 a kevésbé édesszájúaknak is kedvez majd, hiszen sós termékekre szabott üzemükből új termékpaletta kerül majd ki. A gluténmentes svéd szendvicstorta mellett apró péksüteményeket, friss kenyeret és bagettet is kaphatunk majd náluk. Ez már elég ok arra, hogy még a belvárosból is meglátogassuk az Angyali Gluténmentes cukrászdák bármelyikét.

A márka ráadásul hosszútávban gondolkodik – nemcsak Pest megyében terjeszkednének, tervben van a magyar hálózatépítésen felül akár külföldi bővítés is!

Cím: 1172, Budapest, Ferihegyi út 27
Telefon: + 36 20 497 9963
Facebook/angyalicuki/