Search
Close this search box.

ApiLand – A méhkirálynőnek és neked!

Szeretnél találni egy csodaszert, amitől egész télen elfelejtheted a náthát és a megfázást? Az egyik legkomplexebb mechanizmus születésünktől fogva azon dolgozik, hogy felvegye a harcot a minket támadó kórokozókkal, gombákkal vagy mérgező anyagokkal szemben: ez a csoda az immunrendszerünk. Az, hogy kinek milyen erős az immunrendszere részben öröklött, azonban a szerzett immunitásunk alakítása a mi kezünkben van.
ApiLand
Az ApiLand méhészet 100%-ban természetes termékei – akár bio változatban – megvédik szervezetünket a leggyakoribb betegségekkel szemben, és biztosítják napi szükségletünket a mikró tápanyagokból. Tiszta méhpempőjük, melyet kizárólag a kaptár méhkirálynője élvez egész élete során, az egyik legkiválóbb természetes megoldás immunitásunk erősítésére.
Az ApiLand Instagram és Facebook oldalának követői lelkesen számolnak be tapasztalataikról, és jól ismerik az erős immunrendszerhez vezető egészséges életmód alapszabályait: 1. Az évente kétszer ajánlott méregtelenítéshez sokan a méhkenyeret választják, mely serkenti ennek természetes folyamatát. 2. Az egészséges bélflóra  megtartásában remek partnerünk lehet egy nyers virágpor kúra értékes növényi ajándékaival.
3. A rendszeres mozgás, megfelelő alvás és személyes higiénia, az elegendő folyadék- fogyasztás és a kevesebb stressz létfontosságúak számunkra. A természetes antibiotikumnak is nevezett Manuka méz a krónikus fáradtság legyőzésében is segíthet, így több energiánk lesz a sportra, mozgásra, ami csökkentheti a gyilkos stresszt mindennapjainkban. 4. A kielégítő szociális kapcsolatok egészségmegőrzésünk szempontjából is fontosak. Egy baráti beszélgetés egy csésze finom mézes teával többet tehet lelki és ezáltal testi egészségünkért, mint gondolnánk. 5. Aki pedig még nem tud elég időt szánni Önmagára a méhészeti ampullákkal gyors és könnyen elérhető természetes energiaforráshoz juthat.
Írd ki a hűtőre: ApiLand. – Ezzel gondoskodva magadról és ajándéklistádról, hisz a méhészeti termékek ajándékozásával kétszer szerezhetsz örömöt, amikor átadod, és amikor megtapasztalhatják a termékek egészségügyi hatásait!
 
ApiLand