Search
Close this search box.

Aromaterápia télen-nyáron

Ha ledönt minket a betegség a lábunkról, általában igyekszünk mindenféle fortélyt bevetni, hogy mihamarabb elmúljon ez az állapot, és ismét erejünk teljében legyünk. Az ilyenkor használatos különböző kúrák közül az egyik legkellemesebb az aromaterápia. Ezt vallják a HerbaTherapynál is, ahol 2018 óta az illóolajoké a főszerep. 

aromaterápia
Dr. Takács-Tóth Diána vegyész és aromaterapeuta szerint az egyik céljuk, hogy termékeikkel rámutassanak arra, ami egyáltalán nem új, de mégis kicsit előrébb viszi a világot. Korántsem könnyű hivatásuknak azt választották, hogy az újkori orvoslás tudományán keresztül, modern eszközökkel  mutatják be a természetes gyógyulás lehetőségét egy terapeuta segítségével. És a termékeikkel kapcsolatban nem hajlandóak megalkudni. 
Ahhoz, hogy a terápiás hatást biztosítani tudjuk a HerbaTherapy olajkeverékek esetében, felkutatjuk és megtaláljuk azokat a lelőhelyeket, ahonnan a legmagasabb minőségű és tanúsítvánnyal rendelkező, valóban természetes és terápiás hatású illóolajokat lehet beszerezni. Csakis a legjobb alapanyagból lehet minőséget produkálni. A HerbaTherapy ebben nem ismer kompromisszumot.”

Míg korábban illóolajok, dezodorok és szappanok voltak a termékpalettájukon, addig mostanra több újdonsággal is bővült a kínálatuk. 


Amennyire jó hatással vannak az ember lelkére a nap sugarai, annyira károsak is tudnak lenni, ezért mindig muszáj naptejet használni. Ha pedig az nem is szívódik be a bőrünkbe, csak fizikai védelmet képezve azon visszaveri a napsugarakat, és kizárólag natúr összetevőkből készült, felvértezve UVA- és UVB-védelemmel, akkor a legjobb választás a Sunkiss, amit már a gyerekek is kipróbálhatnak. 
De a választékban szerepel valódi elixír Marokkóból. Az Argánfa olaj amellett, hogy csodásan védi és táplálja a bőrt, öregedésgátló és gyulladáscsökkentő hatással is bír. 
Egyben biztosak lehetünk. Ezek a termékek a különböző hozzáadott illóolajoknak köszönhetően nemcsak a szervezetünket, hanem a szellemünket is erősítik.  
 
Elérhetőség:
Weboldal: herbatherapy.hu
Facebook: Herbatherapy
Instagram: Herbatherapy
 
aromaterápia