ArtNatura – 100%-ban természetes natúrkozmetikumok Neked 

Katona Évi vagyok, jogász és kozmetikus végzettséggel rendelkezem. Én készítem az első magyar gyártású natúr dezodorokat papír tubusban és működésünk során minden területen – a gyártáson át egészen a csomagolásig – nagy figyelmet szentelünk az ökotudatosságnak.

natúrkozmetikumok

Kézzel készített natúr szappanjaim, valamint a sampon szappanjaim szintén visszafogott, környezetbarát csomagolásban vásárolhatóak meg, így műanyag csomagolás mentessé teheted a fürdést és a hajmosást az egész család számára. Olyan alapanyagokat használok, amelyek termelésénél odafigyelnek a fenntarthatóságra. Ezért nincs a termékeimben pl. pálmaolaj.

Kizárólag natúrkozmetikumokban alkalmazható tartósítókat találhatsz a kencéimben, mesterséges illatanyag, mesterséges színezék, SLS, parabén vagy bármi egyéb natúrkozmetikumban nem használható összetevő ki van zárva a gyártás során.

Kizárólag vegán alapanyagokkal dolgozom és – természetesen állatkísérletek nélkül – minden terméket magam fejlesztek. Azon túl, hogy családtagjaim és szélesebb ismeretségi körbe tartozó emberek próbálják ki a kenceficéket, valamennyien laboratóriumi vizsgálatokon esnek át annak érdekében, hogy hozzátok kizárólag biztonságos kozmetikumok jussanak el az ArtNaturától!

natúrkozmetikumok

Katona Évi – ArtNatura