Az ALDI-val könnyű mentesen étkezni!

Az ALDI ugyanis mindenkire figyel, minden vásárlója széles és izgalmas termékkínálatból válogathat. Jelenlegi választékának már mintegy 6%-át a mentes termékek teszik ki, amelyek könnyebb azonosításához 2020-ban a vállalat egy külön jelölőrendszert is bevezetett. A termék ártáblája mellett egy kiegészítő piktogramot találunk, ami alapján könnyen felismerhetjük a laktóz- vagy gluténmentes, csökkentett cukortartalmú, cukormentespálmaolaj-mentes, vegán, vegetáriánus vagy bio élelmiszereket. 
Az ALDI a vásárlói igényeket és a trendeket figyelembe véve folyamatosan fejleszti mentes 
választékát. Olyan új, illetve egyedi termékekkel is jelentkezik, amelyek csak az ALDI-ban kaphatóak:
ilyen a saját márkás „NATUR AKTIV”, „JUST VEG!” és „ENJOY FREE!” 
termékcsalád, valamint az „AZON MELEGÉBEN” látványpékség folyamatosan megújuló, frissen és helyben sütött gluténmentes pékáruja. Az ALDI mind az állandó, mind a szezonális kínálatával, akciós ajánlataival igyekszik a mentesen étkező vásárlók minden igényét kielégíteni, a megszokott kiváló minőségben és áron.

A nyári gasztronómiai élvezetekhez elengedhetetlen alapanyagokat és hozzávalókat szintén megtaláljuk az ALDI mentes választékában.
Reggelire választhatjuk a frissen készre sütött 
AZON MELEGÉBEN – ENJOY FREE! gluténmentes baconös bucit vagy meggyes piskótát. Egy klasszikus görög salátához ott a LITTOS – ENJOY FREE! laktózmentes görög feta sajt; egy olaszos ebédhez a gluténmentes CUCINA NOBILE – ENJOY FREE! zöldségtészta jelentheti a tökéletes alapot; de könnyedén készíthetünk egy jól behűtött, édes-krémes tiramisut a BONLÁ FORMAGGI olasz laktózmentes mascarponéval. A legnagyobb melegben pedig csak vegyünk ki egy GRANDESSA vegán jégkrémet a mélyhűtőből.