Az egészség és az élsport szolgálatában


Bemutatkozik az Endo Plus Service Kft. legújabb márkája a Terápia Shop, ahol a lakosság által is könnyedén használható terápiás eszközöket forgalmazunk.
Olyan gyógyszer- és mellékhatás mentes készülékeket kínálunk Önnek, melyek enyhítik a fizikai fájdalmakat és otthoni használatuk felgyorsítja a sérülésekből való felgyógyulást.
A mozgásszervi rehabilitáció mellett alakformáláshoz és reumatológiai panaszok kezelésére is megoldást kínálunk.
Készülékeink eredményesek, látjuk és tapasztaljak ezt a lassan 20 éves működésünk során. Gépeink könnyen kezelhetőek, melyekről idősebb vásárlóink visszajelzése a garancia. Végül pedig kiváló ár- érték aránnyal rendelkeznek, mert számunkra a minőség a legfontosabb, ezért is dolgozunk olyan szakemberekkel, aki áldoznak a folyamatos innovációra és az elmúlt években számtalan díjat nyertek.
Rólunk
Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely mikro vállalkozásként 3 fővel, indult 2000-ben Budapesten. Elsődleges és kizárólagos tevékenysége az alsó és felső emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok javítása, karbantartása, felújítása, ezen túlmenően az endoszkópokat kiszolgáló elektronikai egységek javítása volt. Azóta az Endo Service Plus dinamikus fejlődésen ment keresztül és a piac meghatározó szereplőjévé vált, és ma már 5 divízióból áll az Endo Plus Service Kft.
FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE
TERAPIASHOP.HU
Legújabb családtagunk a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy már azoknak is tudunk segíteni, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást. Ezek a bármely korosztály számára könnyen használható készülékek egy hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek, hiszen a Németországban, Japánban vagy Svájcban készült gépek világhírűek a minőségükről, és garantálják a sok éves hibátlan működést.
Keressen minket bizalommal!