Search
Close this search box.

Az esztétika szigete a belvárosban – Esztétika Klinika NovelMedix

Az ideális – reális célért. Az igényekhez alkalmazkodva, igényes szakorvosi és szépészeti szakemberekkel. Formál és a személyiséghez méltóan szépít. Az újonnan nyíló Esztétika Klinika NovelMedix kellemes, letisztult, békés környezetet teremt a szépülni és gyógyulni vágyóknak. Fontos, hogy ne csak a test, hanem a lélek is megkapja a kellő törődést. Mindkét területen számos segítséget ajánl.


Ha a fiatalság megőrzéséről esik szó, a legtöbben egyből a plasztikai sebészetre gondolnak, ami a plasztikai sebészeti műtéteken kívül különböző beavatkozásokat is takar, úgy mint felszívódó szálas arckezelés, botox kezelések, és hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltés. Számos más egészségügyi szolgáltatás is megtalálható az Esztétika Klinikán, mint a proktológia és az anyajegy eltávolítás. A nőgyógyászati részleg is várja a pácienseket, ahol női ultrahang diagnosztikai vizsgálatok, komplex rákszűrés, terhes  tanácsadás és inkontinencia diagnosztika és kezelés is található.
A lélek bajaira is enyhülést találnak. Kézenfogva vezet a diszkréciót megőrizve. A lehetőség adott, hogy tapasztalt, empatikus pszichiáter doktor elegáns környezetben várja a megértésre vágyókat. Neuropszichológiai számítógépes mérőértékelő rendszer (Vienna Test System) kizárólag az Esztétika Klinikán elérhető. Kozmetikai szolgáltatások széles köre várja a szépülni vágyókat.  Csak ezen a klinikán elérhetőek és tesztelhetők a legmagasabb szintű kozmetológiai berendezések.

Gyógypedikűr és manikűr nőknek férfiaknak is a szolgáltatások körét bővíti.

A táplálkozási és sport táplálkozási szakértő sajátos módszertannal segít a túlsúlyos gyerekeknek,  illetve hozzásegíti a diaebetes életmódváltással elérhető állapotváltozásaiba az embereket. Továbbá a  változó korhoz közeledő, klimax idejére jellemző hízással küzdő nőknek is étrend, illetve recept és életmód tanácsokat ad.