Az immunrendszer legnagyobb segítsége, a vírusok egyik legfőbb ellensége

Hogyan tudunk sikeresen szembeszállni a megfázással vagy villámgyorsan elűzni a náthát? Az immunrendszerünk erősítésének legjobb segítői a méhészeti termékek. Ismerjük meg, hogy az Apiland Erdély domb- és hegyvidékeiről származó méhészeti termékei hogyan tudnak segíteni egészségünk megőrzésében!

Apiland
Az Apiland csodás hatású méhészeti ampullái amellett, hogy serkentik a szervezet védekezőképességét a mikrobiális fertőzésekkel szemben, az immunrendszert is erősítik. Másik előnyük, hogy praktikus csomagolásuk miatt nagyon könnyű őket tárolni, adagolni, és kellemes ízüknek köszönhetően a gyerekek is nagyon szeretik. A méhész ampullái megfelelő arányban tartalmaznak nyers mézet, illetve virágport, propoliszt és méhpempőt, így nagyon hatékonyak az egészség fenntartásában. A Királyi ampullák pedig a nyers méz és a tiszta méhpempő mellett ginzenggyökér hozzáadásával készültek, ezért kiváló élénkítő hatással bírnak.

Ha ránk tört a tavaszi fáradtság, vagy csak nehezen birkózunk meg a hétköznapokkal, akkor érdemes a 9 féle nyers virágpor egyikéből választani, ami gazdag antioxidáns-, ásványianyag- és vitamintartalmának köszönhetően többletenergiát biztosít és helyreállítja a vitalitást.

Apiland
És ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, akiknek még fejletlen az immunrendszerük, így sokkal több támogatásra van szükségük.  Nekik a legjobb választás a Manuka méz, amit a méhek az Új-Zélandon őshonos manuka fa virágairól gyűjtenek. Mivel ebben a mézben természetesen van jelen a metilglioxál, ami a méz egyedi antibakteriális erejét biztosítja, ez a termék az egyik legerősebb természetes antibiotikum.
A csodás hatású méhészeti termékek mellett, aki az Apilandot választja, biztos lehet benne, hogy minden kérdésére választ kap, ugyanis a 15 éve működő cég nagy hangsúlyt fektet a különleges termékein kívül arra is, hogy az ott dolgozókat folyamatosan továbbfejlessze, így  segítve a vásárlókat.   
Mentesség: nyers, bio, gluténmentes, laktózmentes

Elérhetőség:

Weboldalwww.apiland.hu
Facebook/apiland.hu
Telefonszám: 061 848 0339