Skip to content

Az innováció nem állhat le

Tejmentes parféval fagylaltokkal újít az m-GEL

Az m-GEL több mint harminc éve van jelen a hazai piacon, és jól ismeri ezt a márkanevet a szakma. A fogyasztók nem is gondolnák, mennyi cukrászdában, pékségben eszik az m-Gel termékeit, a boltokból pedig a közkedvelt Dia-Wellness, a PaleOK és Kölyökbarát címkék is az m-Gelt rejtik.

Eddig is kínáltak laktózmentes édességeket, az idei nyári újításuk pedig a laktóz- és tejfehérjementes fagylalt, amivel így már még több fagyizni vágyónak tudnak kedvezni. Krémes állagú, tejes érzetet adó fagylaltokat egyáltalán nem könnyű tej nélkül létrehozni, ezért is különösen büszkék új fejlesztésükre, a kizárólag növényi alapanyagokból megalkotott, tejmentes vanília- és csokoládéfagylaltokra.
De nem csupán tej- és gluténmentességben erősek ezek a termékek. Ún. alacsony feldolgozottságú, lassabb felszívódású cukrokat használnak édesítésre, mint például almacukrot vagy a diétázók számára jól ismert maltitolt.
A tejmentes fagylaltok alapvetően a szakmának készültek, de a sikere révén úgy döntöttek, hogy közvetlenül a fogyasztókhoz is eljuttatják.
Más tejmentes édességekkel is előrukkolnak a nyári szezonra: most fog kikerülni a polcokra a Dia-Wellness hideg vaníliás pudingja. Az új puding eddig kiváló visszajelzéseket kapott a kóstoltatások alkalmával.
A hűs édességek világában külön műfajt jelentenek a parfék. Nincs is stílusosabb, mint nyáron parféval várni a vendégeket, de mit tehet az, akinek nem fér bele az étkezésébe a finomított fehér cukor, valamint a tej és tejszínhab? A Dia-Wellness Kollagénes rapid parféi többféle ízletes alternatívát kínálnak (vanília, csokoládé és karamell ízesítésekben), a natúr kiszerelés pedig azoknak ajánlott, akik pl. szezonális gyümölcsökkel maguk szeretnék ízesíteni a desszertet. A készítési mód egyszerre időtakarékos, mégis megkapjuk vele az alkotás örömét, mindössze 10 percet igényel, ezután pedig 2-3 óra hűtést a fagyasztóban, és kész is a nyári desszertünk.
A kollagénnel dúsítás pedig egy új út kezdete: a “legfontosabb fehérjének” is nevezett anyaggal értékes tápanyagokkal dúsított ételek várhatóak a közeljövőben.
Az m-Gel termékei a cég webáruházában; a Dia-Wellness, PaleOK és Kölyökbarát címkék alatt pedig országszerte elérhetőek bioboltokban és -nagykereskedésekben.
Weboldal: www.m-gel.hu
Facebook: www.fb.com/DiaWellness
Telefonszám: +36 1 233 07 10