Az olajozunk.hu képviseletében beszélgettünk Péterrel

Segíts nekünk Péter, mi is pontosan az olajozunk.hu?
Az olajozunk.hu egy közösség, ahol elkötelezetten képviseljük a doTERRA esszenciális olajokat. Felhasználási lehetőségeket, tippeket, trükköket és tapasztalatokat osztunk meg egymással.


Miért csatlakoztatok a Csak a Menteshez?

Évek óta figyelem a munkásságotokat, és látom azt, hogy olyan partnerekkel dolgoztok, azt a minőséget képviselitek, amit mi képviselünk az esszenciális olajok területén, ezért szívesen csatlakozunk hozzátok, és szívesen adjuk át tudásunkat ebben a témában az érdeklődőknek.


Ha egy dolgot emelhetnél ki a termékeitekről, mi lenne az?
Ha már „csak a mentes”, akkor a szupertiszta, vegán, szennyezőanyag- és vegyszermentes minőséget emelném ki. Az engem igazán jó érzéssel tölt el, hogy kellő körültekintéssel és odafigyeléssel akár belsőleg is fogyaszthatják vásárlóink a több mint 100 illóolaj nagyrészét, és nem okozhat nekik különösebb problémát.


Neked van kedvenc illóolajod?
Hú rengeteg kedvenc van, nehéz egyet megneveznem, mert ahány kihívás, annyi megoldás. Talán egy keveréket emelnék ki, amihez szép személyes emlék is fűz amellett, hogy segít a nyugodt alvásban és a lakásban is szeretem folyamatosan párologtatni. Az emlék az, hogy azóta feleségemmel az első közös szállásunkra elvittem, és igazán meghitt pillanatokat teremtett egy felújított parasztházban levendulás és vaníliás illatával.


Mire számíthatnak a standotoknál a hozzátok érkezők?
Megszentelt figyelemre és kedvességre biztosan. Aztán személyre szabott tanácsadásra is, megismerhetik és kipróbálhatják a bázis olajainkat, fel lehet majd iratkozni egy tartalmasabb esszencia partira, és meglepetésekkel is készülünk.


Aki esetleg már a vásár előtt is érdeklődne, hogyan ér el Titeket?
Az olajozunk.hu egy zárt közösség. Jelenleg csak meghívással lehet regisztrálni és belépni az oldalra, de létrehoztunk a vásár kedvéért egy landing oldalt, ahol igényelni lehet előregisztrációt:

https://olajozunk.hu/csam