Az összesből kérek! – Édes Élet cukrászda, ahol mindent ehetsz!

Öt év elteltével már nem lehet kérdés: az Édes Életre mindenkinek szüksége van. A fenti mondat nem a létezésünkre utal, hanem annak kihagyhatatlan részére, az édességekre és a Jászai Mari tér közelében található, hagyományos ízvilágot kereső, öt éve működő Édes Élet cukrászdára.Édes

A hagyományt keresőknek a házi krémes, a somlói galuska és a csokoládétorta, az édesszájúaknak a természetes összetevők miatt érdemes betérni egy süteményre. Mindezek alacsony szénhidrát tartalommal azok számára, akik bármely okból ezt is fontosnak tartják. A sütizés élménye itt mindenkinek jár! Dönteni csak az ízek közt kell.
Az összes sütemény olyan alapanyagokból és olyan szakszerű környezetben készül, hogy ételallergia vagy speciális étrend mellett is bármelyiken megakadhasson minden kedves vendég szeme. A több mint 30 féle torta, valamint az isler, linzer, piték, zserbó, flódni és bonbon választék minden összetevője 100%-ban glutén,- cukor,- tej, -tojás- és szójamentes. 
Homa Gábor cukrász mondhatni sütemények közt éli az életét, elköteleződve az egészséges alapanyagok és a vegán élet mellett. Elhivatottan kísérletezik a múlt értékeinek megőrzésén és a jövő cukrászdájának tökéletesítésén, miközben nem veszti szem elől, hogy a legfontosabb az elégedett vendég. Ezért külön figyel a pénztárcabarát árakra is, így elérhető áron juthatunk hozzá a speciális összetevőkből álló, magas minőséget képviselő, helyben készült ízletes édességekhez.

A galériás cukrászda rendezvényhelyszínként is bérelhető, legyen szó tudatos csajok lánybúcsújáról, vagy egy figyelmes cég rendhagyó meetingjéről. S az árak akkor is a földön maradnak, ha esküvőre adnak ajánlatot. 
Azonnal szükséged van egy citromos-bodzás tortára? 5 perc alatt viheted bármelyik 4, 8 vagy 12 szeletes tortát. Ovis anyukák megmentője, elfoglalt apukák és spontán rendezvények cukrászdája. Ha a nassolást is egészségesen szereted, ha innál egy finom tejnélküli habos kávét, vagy ha az utolsó pillanatra hagytad a mentes szülinapi torta beszerzését – az Édes Élet a te helyed.
 
CÍM: 1136 Budapest, Pannónia utca 3.
TELEFON: +36 20 448 6149
Keddtől vasárnapig 10:00-20:00