Azon melegében–Enjoy Free! – Mentes péksütemények az ALDI-ban

Az ALDI Azon melegében látványpékségeiben többféle frissen sütött Enjoy Free! mentes péksütemény kapható. A termékek különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkeznek, így az előállítástól a sütésen át egészen a kosárba kerülésig kizárható a keresztszennyeződés veszélye.

Klasszikus finomságok mentesen

Az otthoni ízekről nem kell lemondanunk, legyen szó édes vagy sós süteményekről. Az Azon melegében–Enjoy Free! almás pitét és az Azon melegében–Enjoy Free! káposztás kockát az ételintoleranciával vagy vegán étrend szerint élők, illetve a vegetáriánusok is biztonsággal fogyaszthatják. Mindkét termék glutén-, tej- és tojásmentes.

Ha egy igazán gyümölcsös süteményre vágyunk, a fahéjjal ízesített almakockákkal töltött, omlós tésztájú almás pite csábíthat el. A sós ízek kedvelőinek pedig a fűszeres töltelékű, ropogós és ínycsiklandozó, aranybarnára sütött káposztás kockát ajánljuk.

Az ALDI mindenkire gondol: Azon melegében látványpékségeiben mindig találunk olyan frissen sütött sós vagy édes mentes péksüteményt, amire éppen vágyunk!