Babalátogató – Mit vigyek ajándékba?

Babalátogató? Mit vigyek ajándékba? A picinek még egyszerű is na de mit vigyek az anyukának  – Ajándékozz valami hasznosat, egyedit, különlegeset és kreatívat. A cikkből kiderül, hogy mi is az a különleges és hasznos Tipp!

babalátogató

Amikor a környezetünkben kisbaba születik, szinte ellenállhatatlan késztetést érzünk, hogy minél hamarabb láthassuk és a karunkba tarthassuk a picit. Alig várjuk, hogy leteljen az a bizonyos ”karantén” időszak és meglátogathassuk az újdonsült anyukát és a pici babáját. De amikor végre eljön a várva várt látogatás tanácstalanul állunk, hogy mit is vigyünk a kis családnak…

Lenyűgöznek minket a cuki kis tüllös, fodros szoknyák, az elbűvölő kétrészes szettek, de ezeket maximum egy kép erejéig tudják a babára adni, hiszen amint ölbe veszik a kicsit ezek a varázslatos kisruhák máris a baba nyakába kötnek ki, kint lesz a dereka, ha leteszik maga alá gyűri és így rettentő kényelmetlen a viselése.

Ruhavásárlásnál inkább a bodyk és a rugdalózók felé vegyük az irányt. Figyeljünk arra, hogy ne legyen gallérja, tiszta pamut legyen kényelmesebb öltöztetni, ha a nyak résznél patentos és nagyon fontos, hogy alul szétgombolható darabokat válasszunk.

És persze ne feledkezzünk meg az anyukáról sem!

A csecsemők bőre ötször vékonyabb így az áteresztő képessége is nagyobb mint a felnőtteké, ezért a vegyi anyagok is hamar felszívódhatnak a bőrükön keresztül, aminek hatására kialakulhatnak különböző allergiás reakciók. Ez lehet bőrkiütés, viszkető érzés, ekcéma de komolyabb esetekben előfordulhat fulladási roham is. Ezért is fontos arra figyelni hogy az újdonsült anyuka mivel takarít, mivel mossa a saját és a pici ruháit.

A CSEPKE Baby tisztítószereket a babák bőréhez igazodva fejlesztettük ki. Elbánnak a makacs foltokkal és kímélik a baba bőrét. Nem tartalmaznak káros anyagokat, így nem okoznak allergiás reakciókat.

Egy csepke baby ajándékcsomaggal megkönnyítheted a friss anyuka hétköznapjait is,miközben a baba egészségét is támogatod.

Tudatos, egyedi és különleges meglepetés, ha babaváró buliba vagy baba látogatóba vagy hivatalos! 🙂 

 

Ismerkedj meg a termékekkel a következő linkek egyikén:

http://csepkebaby.hu/

https://www.cudyfuture.hu/termekkategoria/csepke/