Search
Close this search box.

Balatoni nyarak palackba zárva

Balatoni nyarak palackba zárva

Tavasszal és nyáron nincs is jobb annál, mint amikor kiülünk a kertbe, és elkortyolunk egy pohár hideg szörpöt. Azonban ezek az italok is sokat változtak gyerekkorunk óta, és egyre kevesebb helyen lehet fellelni azokat a változatokat, amik még nagyszüleink házi szörpjeit idézik. Aki ilyenre vágyik, annak szeretettel ajánlom a Spájz Szörpöt. A keszthelyi Bálint család 2013 óta készít kiváló minőségű szörpöket valódi gyümölcsök és fűszernövények felhasználásával.

A Spájz Szörp termékekben a régi, nagyszülőktől kapott családi receptúrát ötvözik a mai technológia adta lehetőségekkel, hogy saját termesztésű alapanyagaikból a legjobb minőségű szörpöket készíthessék el nap mint nap a Spájz Szörp rajongóinak. A saját termesztésű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően mindegyik Spájz Szörp rendkívül magas gyümölcs- és fűszernövény-tartalommal, valamint kiváló eltarthatósággal rendelkezik, így azok természetes íze és aromája köszön vissza a Spájz Szörpök fogyasztása során. Ismerjük meg kicsit közelebbről ezeket az italokat!

Balatoni nyarak palackba zárva

A szörpök jelenleg 15-féle ízben érhetőek el, amelyek között a klasszikus ízeken túl – mint például a levendulavirág, a bodzavirág vagy a málna – szerepelnek még olyan különlegességek is, mint az uborka, a Provence vagy az Ázsiai citromfűszörp. A Spájz Szörp figyelmet fordít azokra is, akik előnyben részesítik a cukormentes termékeket. Számukra alkották meg a cukormentes gyömbér- és a cukormentes levendulavirág-szörpöt, vagy a hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel készülő málnaszörpöt.

Azok számára pedig, akik szeretnék magukkal vinni a Spájz Szörpöket napközben is, hogy bárhol, bármikor fogyaszthassák, 2021-ben megalkották a spritz termékcsaládot, így egész egyszerűen egy 0,33 l-es, trendi, aludobozos csomagolásban vihetik magukkal a kedvenc szörpitalukat. A spritz by Spájz termékek bodza, málna és cukormentes levendulavirág ízben érhetők el. Fontos megjegyezni, hogy ezek a frissítő italok színezőanyag-, sűrítmény- és hozzáadott aromáktól mentesen készülnek.

Próbáld ki Te is ezeket a hazai, kiváló minőségű, igazi gyümölcsökből és fűszernövényekből készült, frissítő szörpöket!